2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی داشتن دارو تاثیر گذاشته واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست
برام دعا کن خیلی حالم بده

خواب بوده عزیز چرا باید بهم بریزتت پیاده روی گلاب بریز تو اب جوش بخوش یا یکم بابونه دم کن سه قاشق گلاب اضافه کن بخور آروم میمنه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خواب بوده عزیز چرا باید بهم بریزتت پیاده روی گلاب بریز تو اب جوش بخوش یا یکم بابونه دم کن سه قاشق گل ...

خیلی بهم ریختم 

کلا افسرده بودم ولی کم کم  داشتم خوب میشدم که این خواب ودیدم چند ماه پیش خواب خیلی بد خیلی 

یهو دخترم یه مشکل براش پیش اومد سر اون خیلی بهم ریختم خیلی تا خدا و شکر جواب آزمایشهای خوب اومد انگار دخترم یه شک عصبی بود برام 

بعد یه هفته پیش جواب آزمایش دخترم خوب اومد داشتم از حالت افسردگی میومدم بیرون ،یه دفعه دیشب یاد خواب افتادم آنچنان بهم ریختم که نگو همون دیشب نصف شب از شدت ترس همسرم رو از خواب بیدار کردم  

هر جا هم مشاوره مذهبی زنگ میزنم کسی جواب نمیده تا یکم آروم بشم 

خیلی حالم بده 

خوایم خیلی بد بود خیلی نه خواب دارم نه خوراک دست وپام می‌لرزه 

دست خودم نیست 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر گلم یلی اشتباه می‌کنی که به یه خواب بها میدی به نظرم به خودت مدام بگو فقط یه خواب بوده و ناامیدی از شیطان به ندای قلبت گوش کن که از سوی خداونده خداوند خودش در قرآن میگه که شیطان فقط قصدش ناامید کردن مومنینه مشاوره‌های مذهبی هم اگه ایتا فکر کنم سرچ کنی پیدا کنی.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خواهر گلم یلی اشتباه می‌کنی که به یه خواب بها میدی به نظرم به خودت مدام بگو فقط یه خواب بوده و ناامی ...

ممنون گلم 

خیلی بهم ریختم دست و پاهام می‌لرزه 

همه هی میگن چته 

برام دعا کن 

خیلی برام دعا کن 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خیلی حالم بده خیلی فقط فکرای منفی میاد سراغم .یعنی دارو‌نخورم اصلا نمیتونم تمرکز کنم زندگی برام بی م ...

بیشتر شبیه وسواسه

خیلی بده اینجوری برو روان پزشک کنترلش کن

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه