2777
2789

به خاطر کنکور بی تحرکی و ریزه خوری داشتم و خیلی چاق شدم اما با رژیم سخت و ورزش ۳۰ کیلو کم کردم شدن ۵۳ کیلو با قد ۱۶۲ بعدشم دیگه رعایت میکردم حواسم به خورد و خوراکم بود و وزنم ثابت موند ولی در عرض دو هفته سه کیلو اضافه کردم شدم ۵۶ کیلو درسته الانم چاق نیستم و جا داشتم چند کیلو اضافه کنم ولی میترسم دوباره چاق بشم خیلی ترسناکه در عرض دو هفته سه کیلو چاق شدم 

الان همه چیزم به اندازست دیگه نمی‌خوام چاق بشم 😭

این روزا میگذره اما به سختی

همیشه تو تثبیت چند کیلو بر میگرده بعد ثابت میشه نگران نباش 

اگه فوبیا داشته باشی میشه آنورکسیا

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ورزش کن 

کربوهیدرات و قند رو‌کم و‌محدود کن 

هله هوله و آجیل ممنوع 

میوه یک‌واحد در روز 

نون و برنج کم ماکارانی ممنوع سیب زمینی ممنوع 

پروتئین بیشتر بخور 

هر موقع گرسنه شدی اول یه لیوان آب بخور 

اسی چطوری لاغر کردی منم چاق شدم ۶۰ کیلو بودم به خاطر کنکور و پرخوری شدم ۹۰ قدم ۱۶۸ چیکار کنم لاغر شم  راز لاغری تو بگو آبروم پیش دوست و آشنا رفته دیگه مامان و بابام همش بهم میگن دختر آبرومون بردی

منم به خاطر کنکور چاق شدم الانم یکسال گذشته هنوز موفق نشدم لاغر کنم با قد ۱۷۰ ، ۸۸ کیلو ام ، پر خوری عصبی دارم پارسال شدم هشتاد الان دوباره برگشت میترسم آخذ صد کیلو بشم

عزیزم برو سریعا با یک تلاپیست صحبت کن تا وسواست جدی نشده.

من تو همین مراحل اگه میرفتم دنبال پیشگیری از وسواس، الان دست به کارای خطرناک برای لاغری نمیزدم و این بیماری روم نمیموند.

الانم دوران بعد کنکورته و استرس و افسردگیشم روت مونده پس این موضوع میتونه خیلی سریع شیوع پیدا کنه 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
سلام با چه رژیمی کم کردین ؟خیلی عالیه سریع هوشیاو شدی دوباره اضافه وزن نگیرید

سلام من رژیم غیر اصولی گرفتم صبحونه نهار شام فقط قهوه یا شیر کم چرب می‌خوردم اگه در طول روز خیلی ضعف میکردم یه دونه کرانچی یا یکم کاهو می‌خوردم دو روز در میان هم فست میکردم سینه مرغ تخم مرغ سبزیجات و اینا میخوردم

منم به خاطر کنکور چاق شدم الانم یکسال گذشته هنوز موفق نشدم لاغر کنم با قد ۱۷۰ ، ۸۸ کیلو ام ، پر خوری ...

منم از همین میترسم 

چون راحت چاق میشم و سخت لاغر