2777
2789
عنوان

انگار کابوس چاقی دوباره داره برمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 44 پست
چطور میشه تثبیت کرد؟؟

با کالری شمار کالری ثبات وزن رو حساب میکنه بهت میگه

البته من بعضی روزا بیشتر از کالری که میگه میخورم ولی چون شکر و نوشابه و هله هوله حذف کردم سایز و وزنم ثابته

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اسی چطوری لاغر کردی منم چاق شدم ۶۰ کیلو بودم به خاطر کنکور و پرخوری شدم ۹۰ قدم ۱۶۸ چیکار کنم لاغر شم ...

عزیزم من رژیم سخت غیر اصولی گرفتم صبحونه نهار شام فقط قهوه یا شیر کم چرب می‌خوردم اگه در طول روز خیلی ضعف میکردم یه دونه کرانچی یا یکم کاهو می‌خوردم دو روز در میان هم فست میکردم سینه مرغ تخم مرغ سبزیجات و اینا میخوردم 

ولی به کسی توصیش نمیکنم عوارض داره بهتره پیش متخصص برنامه رژیم بگیری 

این روزا میگذره اما به سختی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من رژیم سخت غیر اصولی گرفتم صبحونه نهار شام فقط قهوه یا شیر کم چرب می‌خوردم اگه در طول روز خیل ...

با این رژیم در طول چه مدت ۳۰ کیلو کم کردید؟من همش ضعف میکنم و سردرد میگیرم 

با رژیم سخت غیر اصولی

مثلاً چطوری ؟

وعده غذاییت رو حذف کردی؟

چی میخوردی فقط ؟

من الان چهار روزه نون و برنج و کربوهیدرات و کره و پنیر نمیخورم

شام هم فقط سیب میخورم صبحانه هم دو تا تخم مرغ آبپز 

نظرت چیه؟

من خیلی مستأصل شدم بخدا چند روز دیگه ترم شروع میشه آبروم تو دانشگاه میره دیگه لباسام اندازه ام نیست عین دیو شدم

عزیزم من رژیم سخت غیر اصولی گرفتم صبحونه نهار شام فقط قهوه یا شیر کم چرب می‌خوردم اگه در طول روز خیل ...

چه عوارضی داره ؟

تو چه مدت اینقدر کم کردی الان هنوزم کنکوری ای؟

مثلاً چطوری ؟وعده غذاییت رو حذف کردی؟چی میخوردی فقط ؟من الان چهار روزه نون و برنج و کربوهیدرات و کره ...

صبحونه نهار شام فقط قهوه یا شیر کم چرب می‌خوردم اگه در طول روز خیلی ضعف میکردم یه دونه کرانچی یا یکم کاهو می‌خوردم دو روز در میان هم فست میکردم سینه مرغ تخم مرغ سبزیجات و اینا میخوردم 

به نظر رژیم خوبی گرفتی وزن هم کم کردی تو این چند روز ؟ 

منم فقط از ترس دانشگاه و اینکه مسخرم کنن اون رژیم رو گرفتم 

چه عوارضی داره ؟تو چه مدت اینقدر کم کردی الان هنوزم کنکوری ای؟

ریزش مو و کمبود ویتامین گرفتم ترک پوستی هم زدم 

حدود سه ماه طول کشید انقدر وزن کم کنم 

نه دیگه الان دانشجو ام 

ریزش مو و کمبود ویتامین گرفتم ترک پوستی هم زدم حدود سه ماه طول کشید انقدر وزن کم کنم نه دیگه الان دا ...

من تصمیم دارم مکمل خیلی مصرف کنم امیدوارم جواب بده

واقعا دیگه اعصابم خورد میشه میبینم هیچ لباسی بهم نمیاد