2777
2789
عنوان

شوهرم پول تو جیبی نمیده

92 بازدید | 15 پست

بهش گفتم یه موقع نیستی لازمم میشه، جواب نداده

باهاش دعوا کردم ، بازم نداده

غذا ندادم خونه رو مرتب نکردم بازم جواب نداده، گفت من که کل روز بیرونم فوقش شب میام میرم می‌خوابم

غذام میرم بیرون میخورم

بیرونم نمیبره حالا چی بشه که ببره اونم باز اونجام چیزی نمیگیره برام

اجازه کارم نمیده

راهنماییم کنید شمارو به قرآن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم نمی‌ده

البته بگم کم نمیزاره برام ها

از چیبس و پفکم و شارژم نمی‌گذره اصلا

ولی خب بازم من دلم میخاد بده

ی‌ مدتی میداد باز نمی‌دونم کدوم احمقی تو گوشش حرف خوند که پیشمون شد باز

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

این مردا چ مرگشونه خدایا چراعین ادم زندگی نمیکنن.

حالا من کل حساب کتاباو مدیریت دست خودم اما چ فایده اینقدررررر شوهرم گند بالامیاره فقط خسارت میدم الان از اردیبهشت تاالان ۷۵میلیون بدهکار گو ه کاری اقاشدیم. دیگه خسته شوم بدهی رو بدهی میاره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

کارتشو بردار برا خودت هر چقدر میخوای واریز کن ،یکی از فامیلای خیلی دور ما شوهرش پی رفیق بازی بود بعد به خانمه هم فک کنم پول نمیداد اونم لج میکرد از سوپری محل و پیتزا فروشی اشنا میرفت کلی چیز به اسم اون میگرفت 

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

شوهر منم نمی‌دهالبته بگم کم نمیزاره برام هااز چیبس و پفکم و شارژم نمی‌گذره اصلاولی خب بازم من دلم می ...

چیپس و پفک و شارژ که برا منم هس آقا پول تو جیبی لازم داره آدم خو

اگر میتونی از کسی پول قرض کن وکاری یاد بگیر خودت کسب درآمد کن...یا کاردر منزل بگیر وتو خونه انجام بده ...الان منجوق دوری و مروارید دوری روی لباس آگهی زیاد داره ...اگر بلدی وحوصلش رو داری میتونی باهاش پول دربیاری

خدا بیامرزه شوهر عمه ی منو

از اول ازدواج تا موقع بازنشستگی و فوتش به عمم پول نمیداد 

مثلا یخچالش همیشه پر میوه و خوراکی بود 

برنج روغن قند شکر و.. همیشه تامین بود 

ولی پول نمیداد 

حقوقش هم زیاد بود ...

بنده خدا عمم مثلا میخواست بره دندونپزشکی یا ارایشگاه و.. پول لازم داشت به بدبختی از این شوهره پول میگرفت 

یه بار رفته بود دندونپزشکی اونحا پول کم اورده بود و ..

بعد چند سال هم پدر بزرگن فوت شد به عمم ارث رسید دیگه راحت شد از سود همون ارثا میگرفت و خرج میکرد 

حالا هم شوهر عمم سکته کرد و فوت شد عمم ماه به ماه ۲۰ میلیون بازنشستگی میگیره و میخوره 

😅😂