2777
2789

شخصی وارد زندگیم شد که من اصلا اول قبولش نمیکردم خیلی دنبالم بود خیلی برای به دست آوردن تلاش کرد ولی... 💔کسی که بهم اعتماد به نفس بالایی داد کسی که همش بهم محبت می‌کرد کسی که شده بود دیگه همه زندگیم 

کاری باهام کرد که دیگه حاضر نیستم حتی جواب سلام هیچ مرد دیگه ای رو بدم انقدر که دیگه بدم اومده ازشون 

چطور میشه یه آدم انقدر بی وجود باشه چقدر می‌تونه یه آدم انقدر بی لیاقت باشه میبینه یکی وابستش شده بهش اعتماد کرده 

تهش بفهمی فقط یه سرگرمی بودی واسش بازیچه دستش بودی 

این آدما تاوان پس میدن؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم به همه ی مردا بدبینم انگار اصلا فهم ندارن عقلشون مستقیم به خشتکشون وصله همشون اول خوبن بعد میفهمی دنبال رابطه هستن قشنگترین زنم گیرشون بیاد میرن دنبال یکی دیگه که راحتتر نیازشو تامین میکنه حتی اگه طرف قبلا با صدنفر بوده باشه

بله درسته کار بدی کرده ولی تو هم همه مردا را به یک چشم نگاه نکن موفق باشی.....

این آدما تاوان میدن؟؟؟ دل شکسته یه دختر چی میشه؟؟ احساسات یه دختر چی میشه؟؟؟ 

لعنت... 

🙂💔تاوان داد؟ اصلا تاوان میدن؟ دل شکسته یه دختر چی میشه؟ احساسات یه دختر چی میشه؟

تاوان رو بذار به عهده خدا. خدا صبوره ولی به موقع جواب میده‌. فقط از خدا واسه خودت آرامش بخاه اون بره به حهنم. 

منم همینطورم به همه ی مردا بدبینم انگار اصلا فهم ندارن عقلشون مستقیم به خشتکشون وصله همشون اول خوبن ...

دقیقا 🙂💔 ولی من واقعا دوسش داشتم میگفت حالم بده سرم درد داره کلی غذا درست میکردم خوراکی می‌بردم واسش 

کلی نگران حالش میشدم 

یعنی اون همه عزیزم و فداتشم و دوستت دارم و میخوامت و دختر کوچولوی منی یعنی اینارو به کس دیگه هم میگف؟؟؟ لعنت به من... خاک تو سر من 

چقدر بی وجود بود این آدم و من راهش دادم تو زندگیم