2777
2789

خانما چشم پسرم همش آب میده بردمش دکتر قطره داده هر یک ساعت باید بریزم اصلا نمیزاره بریزم با مهربونی به زور با دعوا هیچ راهی نداره نریزم چقدر طول میکشه خوب شه شما راهی بلدید بگید بگید بریزم 

والله من به زور قطره رو میریزم

دستاش رو میگیرم با پاهام و دیگه تسلیم میشه😁

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم‌رو میخوابوندم بهش میگفتم چشاش رو ببنده و قطره رو میریزم روی دستمال و میذارم روی چشمش،یه دستمال کاغذی الکی نمدار میکردم میذاشتم بهش میگفتم نباید چشمش رو باز کنه بعد آروم از گوشه ی چشمش قطره رو میریختم🤦‍♀️

ما مامانا چه گانگستر بازی داریم واسه داروی این جوجه ها

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم