2777
2789
ممنوناسم دخترم با ه شروع میشه دوست داشتم پسرم هم با ه باشه.هاکان رو خیلی دوست دارم ولی نه خودم نه هم ...

اسم قشنگیه

متاسفانه نمیدونم از کدوم قومیت هستین تا معرفی کنم بهتون

بروهی ایران♥️🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنوناسم دخترم با ه شروع میشه دوست داشتم پسرم هم با ه باشه.هاکان رو خیلی دوست دارم ولی نه خودم نه هم ...

با ه هرمان هم خیلی قشنگه😍

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

هامون، هژیر، هامین، هژبر، هودین

میدونی هامین رو خیلی پیشنهاد میدن.تاپیک زدم چند نفری گفتن.مامانم هم این اسمو دوست داره.ولی معنیش میشه تابستان.

به نظرت برای پسری که توی مهر به دنیا میاد مناسبه؟

میدونی هامین رو خیلی پیشنهاد میدن.تاپیک زدم چند نفری گفتن.مامانم هم این اسمو دوست داره.ولی معنیش میش ...

اواخر تابستون میشه😶😭😂🥲

اگه معناگرا هستی راستش نه چون تابستون تمومه اونموقع اگه معناش برات مهم باشه باید مهردادی چیزی بذاری ولی خب تو دوست داری حرف ه اول اسم باشه

هامین اسم قشنگیه باز هم میتونی فکر کنی تا وقتی که بچه‌ات بخواد به امید خدا به دنیا بیاد تا اونموقع یه اسمی که هم معناش بخوره هم خوشت بیاد از تلفظش رو پیدا میکنی🫶

بروهی ایران♥️🫡