2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم مجرده یا متاهل

149 بازدید | 20 پست

من از همکارم خوشم میاد...

نمیخوام هیچ اقدامی بکنم ها

فقط میخوام بدونم اصلا میشه بهش فک کرد یا ن

نمیدونم مجرده یا متاهل..

این ترسو دارم ک نکنه عاشق ی ادم متاهل شدم(چون برای یکی از اطرافیانم قبلا این اتفاق افتاده بود )

متاسفانه نمیتونم ازش بپرسم ..جو و ارتباط بینمون صمیمی و اوکی نیست اصلا. جفتمونم مذهبی هستیم نمیتونم کارخاصی بکنم... شاید برای شما عجیب باشه ولی خب گناه نکردم. صرفا فقط از یکی خوشم اومده..هیچکاریم نمیخوام بکنم صرفا فقط بهش فکر میکنم..

پیج اینستاشو پیدا کردم چیزخاصی نداشت فقط عکس خودش بود

ی استوری هم گذاشته بود عکس یه بچه بود

هیچی ننوشته بود

نفهمیدم بچه خودشه یا مثلا خواهرزاده ای برادرزاده ای چیزیه. بچه هه زیاد شبیه خودش نبود

اصلا شما جای من بودین چیکار میکردین..؟ چیکارمیشه کرد اخه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی از همکارا مثلا یه تحقیق سطحی کنی ـ.. بپرس مثلا چند تا از اقایون تو محل کار متاهل و مجردن. یا خانمها.. که کسی هم شک نکنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

صبر کن همکاری به مرور زمان میفهمی ولی خب من حس ششم قوی یه همکار داشتیم سن بالا دوستم میگفت این بچه هم دارم من گفتم نه این مجرد بعد فهمیدم مجرد بود من تشخیص میدم مردم مجرد را ولی خب صبر کن ذهن خودتم درگیر نکن الکی تا مرد عاشق نشه هیچ اتفاقی نمیوفتخ

🥰🥰