2777
2789
عنوان

چرا قدم رشد نمیکنه

86 بازدید | 7 پست

من قراره امسال برم دهم و چند روز پیش که رفته بودیم بهداشت قدمو گرفتن قدم ۱۶۳.۵ بود.در حالی که تو کلاس هشتم قدم ۱۶۳ بود...یعنی تو ۲ سال من فقط نیم سانت رشد کردم؟!؟!؟ ضمنا همه همسنام سالی یکی دو سانت رشد میکنن پس چرا من رشد نمیکنم؟؟دوستایی داشتم که قدشون از من کوتاه تر بود الان از من یکی بلند ترن...ای کاش قدم بلند بشه...ولی مامان بابام اجازه نمیدن قرص بخورم میگن بزار قدت طبیعی رشد کنه...به نظرتون رشدم متوقف شده؟؟ 

خب همه یکی نیستن

بعضیا یهو رشد میکنن و تموم میشه

بعضیا کم کم رشد میکنن

منم دیگه از دهم قدم تغییر نکرد

قدتم خوبه که

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کمترم😂😂

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خب همه یکی نیستنبعضیا یهو رشد میکنن و تموم میشهبعضیا کم کم رشد میکننمنم دیگه از دهم قدم تغییر نکردقد ...

دوست دارم قدم بالای ۱۶۵ باشه تا با استاندارد های زیبایی جور باشه

همیشه به یکی از رفقای صمیمیم ک ۱۵۵ هست و ناراحته میگم الان برا منی که ۱۷۵ ام بلا نسبت ریدن؟😂😂

من از یه طرف میگم کاش کوتاه تر بودم اون میگه کاش بلند تر واقعا قدر داشته هامونو نمیدونیم😂😂

واقعا اونقدر مسئله مهمی نیست ۱۶۳ هم قد نرمال و خوبیه رشد هم نکنه همینقدی عالیه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...