2777
2789
عنوان

پسری که تحت فشار بذارتتون دوستون داره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست
ببخشید چرا اونوقت ی نت دارک میسازنینی پرخاشگر سنگدل بد دهن باشه ی نت قوی میسازه؟؟دیکته کردن؟؟؟درخاست ...

استارتر گفت کمبود فضای روحی نداریم

یعنی مشکلی وجود نداره خدا رو شکر

هم شما موفق باشید 

و هم استارتر 

خب ببین من بعضی جاها خیلی دلم میخود برمولی این دوست نداره برهمنم تحت فشارش نمیذارم میگم دوس نداره دی ...

دهن بین بودن واقعا غیرقابل تحملهه چون زندگی بسته ب گفته های دیگران متغییر میشهه ولی اینکه دوسداره بیشتر با مامانش احساس صمیمت کنی چیز بدی نیس واقعا تازه شما ک غریبه نیستید صحبت کنید باهاش عزیز دلم جان من قربونت برم اینهمه زیادی رفت و امد کردن وابستگی میاره فردا خون خودمون اذیت میشیم منم اینجوری ب کارام نمیتونم برسم کمترش کنیم باشه قربونت برم اگ گف ن حق نداری تو واس من تصمیم بگیری بله میتونی نارلحت بشی بازم ن اینکه سرد شی ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چرا اونوقت ی نت دارک میسازنینی پرخاشگر سنگدل بد دهن باشه ی نت قوی میسازه؟؟دیکته کردن؟؟؟درخاست ...

من همیشه سعی میکنم درکش کنم

پول نداره؟ درکش میکنم و تو فشار نمیذارمش

خسته هست؟ درکش میکنم و نمیگم بیا بریم بیرون

کارش اجازه نمیده؟ درکش میکنم و مجبورش نمیکنم منو ببره مسافرت

انتظار دارم اونم منو درک کنه خب

بازها بهش گفتم من درونگرا هستم و سخت با بقیه مچ میشم

اینم عجله داره با مامانش مچ شم

مامانش اگه خودش دلش میخواست خودش یه کاری میکرد نه اینکه من هی بهش زنگ بزنم حالشو بپرسم اون بهم اصلا زنگ نزنه

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

خیلی خیلی دوسش دارماولی انقد تو فشارم گاهی دلم میخواد خودمو بکشم فقط خلاص شمنه خونوادم درک میکنه منو ...

خب خاهرم همینووو اروم بعش توضیح بده بخدا ک اونم اینقدی دوستداره ک میگ چشممم

بله عزیزکلی آقا هستن سر اینکه خانم به مامانش و خونوادش وابسته بود طلاق گرفتن امارش زیاده

کسی هس مگ‌ وابسته نباشه؟؟؟

پدرو مادر تو ی جایگاهن همسر تو ی جایگاه دیگ خودتون فردا بچه دار بشید هیچ انتظاری ندارید ازش 

مگ بزرگامون نمیگفتن بچه عصای دست پدرو مادر تو پیریه؟

کسی هس مگ‌ وابسته نباشه؟؟؟پدرو مادر تو ی جایگاهن همسر تو ی جایگاه دیگ خودتون فردا بچه دار بشید هیچ ا ...

نه من بچه به دنیا نمیارم که پیریِ منو تحمل کنه مگه بچه برده ی من هست

میگم بهش میگه تو هم دیگه دخترشونی چرا خجالت میکشی😑

بخدااا این پسر دلش خیلی پاکه دار از رو دل خودش میره جلوووو فک نمیکنه واس تووو سخته فک میکنه همه مث خودشن همین تامام سرد نشوووو سر این موضوع کوچیک بخای سرد بشی تموم کن فردا تو زندگی باااهاش این حس بهت دس بده باعث زندگی جفتتون میشی جفتتونم حقتون این نیس

نه من بچه به دنیا نمیارم که پیریِ منو تحمل کنه مگه بچه برده ی من هست

دیدگاه تو چرا اینجوریه؟؟؟

چرا فک میکنی عصای دست شدن برده ادم بودنه؟؟

یعنی تو الان کمک حال مادرت باشی احساس میکنی برده هسی؟؟

خود من الان هرکاری باشه انجام میدم براشون زحمتوو کشیدن ی بچه ک ب دنیا میاد حساب کن چقده چقد زحمت باید بکشی بشه تو بشه من مگ‌نوکر ما بودن؟؟بی منت بزرگ‌کردن این چ منطقیه اخه داری 

دیدگاه تو چرا اینجوریه؟؟؟چرا فک میکنی عصای دست شدن برده ادم بودنه؟؟یعنی تو الان کمک حال مادرت باشی ا ...

نه خب عصای دست بابام خواهم بود یکم

ولی خب بچه ی خودمو به دنیا نمیارم تا پیری و بدخلقی منو تحمل کنه

نه خب عصای دست بابام خواهم بود یکمولی خب بچه ی خودمو به دنیا نمیارم تا پیری و بدخلقی منو تحمل کنه

همینی تویی ک میگی یکم عصای دست میشم ب ولله نیازت داشته باشن تا جونتم برلشون میذاری دیگ خودت بشین ببین اینجوری هس یا ن