2777
2789
عنوان

زیادی شیر خوردن بچه

95 بازدید | 20 پست

خانما بچم ۱۵ ماهشه از اول بدقلق بود کلی تلاش کردم تا سینمو گرفت بعدشم فقط از یکی خورد تا عادتش دادم ک از جفتش بخوره و تقلا هاشو ب جون خریدم خودم گردنم آرتروز گرفت و الان خیلی وقتی بغلش میکنم اذیت میشم با همه اینا بازم خداروشکر برا بچم .اما مشکل جدی ک الان دارم نزدیک دوماه این بچه مدام شیر میخوره یعنی شاید باورتون نشه غذا هم کامل بخوره باز میگ شیر دیگ از شیر دادن متنفر شدم چون مدام من‌ باید مثل گاو شیرده در خدمتش باشم بیاد ی غر بخوره بره ی دوره بزنه باز بیاد الان از ساعت ۹ و تیم تا الان سینم دهنشه  با اینکه شام بهش دادم و سیر شد اما ب حدی شیر میخوره ک بالا بیاره بخدا دیگ دیوونه شدم آرزو مرگ دارم از شیر دادن متنفر شدم و حالم بد میشه دیگ کل تن درد میکنه.میخوام بدونم‌همه بچه هااین سنی  اینجوری ان و وابسته ان؟یا دختر من اینجوریه

من خودم اشتباهی که کردم این بود که میگفتن شیر خودتو بده 

اشتباه وردم شیر خشک ندادم 

والا پسرم شیرمو خورد الان هم لاغر هم ریزست 

منکه به شخصه ندیدم بچه شیر خشکی مریض باشه ماشالله سنگین تر از بچه های دیگن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اشتباهی که کردم این بود که میگفتن شیر خودتو بده اشتباه وردم شیر خشک ندادم والا پسرم شیرمو خو ...

من راضی بودم ک شیر خودمو دادم اما الان‌خیلی داره اذیتم‌میکنه دیگ روانی شدم

من راضی بودم ک شیر خودمو دادم اما الان‌خیلی داره اذیتم‌میکنه دیگ روانی شدم

حق داری 

یکی ۲۴ ساعته بهت بچسبه عذاب آوره

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

دخترکم کم شیر کمتربده ..شیرخشک یاپاستوریزه روجایکزین کن ..سنت بره بالامی فهمی کلی ازدندونات سریع خرا ...

هیچیو جز شیر خودم قبول نمیکنه با شیر پاستوریزه ام‌حساسیت داره بیشتر اینکارش شبیه وابستگی شدید بخدا دلم نمیاد وگرنه دیگ جون برام‌نمونده و باید از شیر بگیرمش

مرسی همه میگن چجوری دلت میاد اما نمیبینن من دارم دیوونه میشم چون هیچی از خودم‌نمونده

این روزها هم میگذره نگران نباش❤️