خانما بچم ۱۵ ماهشه از اول بدقلق بود کلی تلاش کردم تا سینمو گرفت بعدشم فقط از یکی خورد تا عادتش دادم ک از جفتش بخوره و تقلا هاشو ب جون خریدم خودم گردنم آرتروز گرفت و الان خیلی وقتی بغلش میکنم اذیت میشم با همه اینا بازم خداروشکر برا بچم .اما مشکل جدی ک الان دارم نزدیک دوماه این بچه مدام شیر میخوره یعنی شاید باورتون نشه غذا هم کامل بخوره باز میگ شیر دیگ از شیر دادن متنفر شدم چون مدام من باید مثل گاو شیرده در خدمتش باشم بیاد ی غر بخوره بره ی دوره بزنه باز بیاد الان از ساعت ۹ و تیم تا الان سینم دهنشه با اینکه شام بهش دادم و سیر شد اما ب حدی شیر میخوره ک بالا بیاره بخدا دیگ دیوونه شدم آرزو مرگ دارم از شیر دادن متنفر شدم و حالم بد میشه دیگ کل تن درد میکنه.میخوام بدونمهمه بچه هااین سنی اینجوری ان و وابسته ان؟یا دختر من اینجوریه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچیو جز شیر خودم قبول نمیکنه با شیر پاستوریزه امحساسیت داره بیشتر اینکارش شبیه وابستگی شدید بخدا دلم نمیاد وگرنه دیگ جون برامنمونده و باید از شیر بگیرمش