2777
2789
عنوان

زیادی شیر خوردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 20 پست
مرسی همه میگن چجوری دلت میاد اما نمیبینن من دارم دیوونه میشم چون هیچی از خودم‌نمونده

نه عزیزم تو حق داری خیلییییی سخته اینهمه تایم با تنقلات و تلویزیون گول نمیخوره؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هیچیو جز شیر خودم قبول نمیکنه با شیر پاستوریزه ام‌حساسیت داره بیشتر اینکارش شبیه وابستگی شدید بخدا د ...

سرلاک چی نمی خوره

شماسفره ی کوچیک کودکانه بگیر..غذاشو به شکل زنبوریاخرس تزیین کن ..بامیوه وسبزیجات بزارگوشه ی خونه ..اصلااصرارنکن که بیابخور..فقط بگومن خیلی خوشحالم که دخترقسنگم غذاشودوست داره ومی خوره..اگرم نخوراشکالی نداره ..این کارتکرارکن ومتنوع باشه..واگرجیغ زدبرای شیرخوردن بگومن اصلاصداتونمی شنوم ..اگربیشترجیغ بکشی مریض میشی ..منم سرم دردمی گیره ..دوست دارم دخترم آروم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم تو حق داری خیلییییی سخته اینهمه تایم با تنقلات و تلویزیون گول نمیخوره؟

ن عزیزم‌نهایت ۵ دقیقه بعد دوباره یقمو میکشه خیلی وقته شیرخشک امتحان‌نکردم‌ عصری میرم میگیرم ببینم میخوره یا ن دعا کن بخوره

سرلاک چی نمی خورهشماسفره ی کوچیک کودکانه بگیر..غذاشو به شکل زنبوریاخرس تزیین کن ..بامیوه وسبزیجات بز ...

ممنون عزیزم‌اینکاررو رو هم‌بعضیاشون انجام‌میدم‌گاهی جواب میده گاهی ن .مشکلم اینه حتی بعد غذا هم‌شیر رو مثل نوشابه میخواد ک بگیره رو غذا

ن عزیزم‌نهایت ۵ دقیقه بعد دوباره یقمو میکشه خیلی وقته شیرخشک امتحان‌نکردم‌ عصری میرم میگیرم ببینم می ...

میگم با دکتر مشورت کن شاید اصلا بهت بگه از شیر بگیرش الهی برات راحت بشه چون با تموم وجود درکت میکنم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ممنون عزیزم‌اینکاررو رو هم‌بعضیاشون انجام‌میدم‌گاهی جواب میده گاهی ن .مشکلم اینه حتی بعد غذا هم‌شیر ...

شماتنهاراهت اینه که ازشیربگیریش..خودتوراحت کنی..تلخک بگیربزن به نوک سینه ات چندباربخوره ببینه تلخه دیگه لب نمیزنه...