2777
2789
عنوان

دهم تجربی

163 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

درس های دهم سطحشون چطوریه

به نظرتون کسی که شرایط کلاس های بیرون رو نداره بره از پسشون بر میاد ؟؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره صد در صد من هیچ کلاسی نرفتم...

شما مدرسه خاص بودید یا‌ عادی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

آره بابا من دوستم تو این 3 سال (به گفته خودشون) هیچ کلاسی نمیرفتن... امسال 3 رقمی شد. 

مطمعن باش میشه... مافیای کنکور یک کاری کردن آدم فکر میکنه اگر کلاس نره هیچی نمیشه

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
وای منم سوالم همینه. خیلیی میترسم از تجربی و همه ترسوندن منو که نهه جرا رفتی و خیلی سخته و از پسش بر ...

حرف میزنن 

تجربی سخته ولی جذاب تر از انسانی و ریاضیه

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

آره بابا من دوستم تو این 3 سال (به گفته خودشون) هیچ کلاسی نمیرفتن... امسال 3 رقمی شد. مطمعن باش میشه ...

آخه اصلا شرایط کلاس رفتن نیست

بعد مثلا اگه همکلاسی ها کلاس برن اون فردی که نرفته از اونا عقب در نیست؟

مدرسه نمونه

آهان خیلی خوبه

چون ایشون هم نمونه هستن ولی خب استرس دارن

میگن دوستام اگه کلاس برن من نتونم عقب میمونم ازشون

حرف میزنن تجربی سخته ولی جذاب تر از انسانی و ریاضیه

ارههه خودمم اینو قبول دارم. قصد توهین ندارم اصلااا اصلا ولی از نظر من و واسه من انسانی یکم حوصله سربره. تجربی هیجانش بیشتره

آهان خیلی خوبهچون ایشون هم نمونه هستن ولی خب استرس دارنمیگن دوستام اگه کلاس برن من نتونم عقب میمونم ...

نه چرا عقب بمونی

کتاب درسیتو بخون و در کنارش درسنامه و بعد هم تست بزن

هر جا هم خیلی به مشکل خوردی از دبیرت سوال کنه یا از گوگل اون یه قسمتو فیلم ببین 

کنکور یه مسیر ۳ ساله است 

شما فقط باید با خودت رقابت کنی ... اصلا به دوستات توجه نکن که کتاباشون چیه یا کلاساشون چیه 

فقط روز به روز پیشرفت کن و همه تمرکزتو بزار روی خودت.

ارههه خودمم اینو قبول دارم. قصد توهین ندارم اصلااا اصلا ولی از نظر من و واسه من انسانی یکم حوصله سرب ...

دقیقا 

من امسال پشت کنکور موندم ولی با این حال صدبار هم برگردم عقب باز میام تجربی 

نه چرا عقب بمونیکتاب درسیتو بخون و در کنارش درسنامه و بعد هم تست بزنهر جا هم خیلی به مشکل خوردی از د ...

یعنی واقعا میشه درس های تخصصی رو بدون کلاس رفتن پیش برد آخه میگن خیلی سخته

دقیقا من امسال پشت کنکور موندم ولی با این حال صدبار هم برگردم عقب باز میام تجربی

به امید خدا سال دیگه امیدوارم موفق بشید. بخوام راستشو بگم تنهاا کسی که داره بهم میگه اینو شمایید

یعنی واقعا میشه درس های تخصصی رو بدون کلاس رفتن پیش برد آخه میگن خیلی سخته

نه اونجوری که میگن نیست 

سر کلاس خوب گوش بده تدریسو 

کتاب درسی رو دقیق بخون و درسنامه کتاب تستت هم برای نکات تکمیلی بخون و نکات مهمو کنار کتاب بنویس 

شما بری دهم  مهر ماه خیلی برات ممکنه سخت باشه چون یهو درسات سنگین میشه و سطح بالاتر از پایه های قبلی 

ولی از آبان راه میوفتی و میتونی از پسش بر بیای 

من خودم اولین باری که شیمی دهمو خوندم انقدر که هیچی ازش نمیفهمیدم گریه میکردم 

ولی الان جزو درسای مورد علاقمه