راستش خانما من تاپیک قبلیم گفتم که همسرم گفته بیا شهر خودمون و اونجا درس بخونم ، منم وقتی نظر دوستان و خوندم تصمیمم رو گرفتم که انتقالی بگیرم و خب براش اقدام هم کردم و الان شهر خودمونم(شیراز) و الان یه چند وقتیه که رو کارای شوهرم بیشتر متمرکز شدم ، راستش ما مشکلی باهم نداریم ولی من متوجه شدم که شوهرم خیلی بدش میاد که راجب گذشتش صحبت کنم من به شوخی به چیزی بهش راجب گذشتش میگم(مثلاً اینکه با چند تا دختر بودی قبل من ؟!کاملا به شوخی)ولی اون جدی جدی ناراحت میشه و این باعث شده من بیشتر رو این موضوع حساس بشم ، راستش دو شب پیش من به دوستش پیام دادم (خاک بر سرم )که تو راجب گذشته یک امیر چیزی میدونی ؟!و اونم چیزی نگفت و گفت زندگیت و برات این چیزا خراب نکن بقیشو الان میگم
سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
خلاصه رفتم سراغ به رفیق دیگش که باهم شراکت داشتن و بهم خورده بود شراکتشون اونم چیزی نگفت فقط یه شماره بهم داد من هنوز به اون شماره پیام ندادم ، نمیدونم پیام بدم بهش ؟!
سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!