2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا دلم برای بچه هایی که خانواده درست ندارن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست

من اگه بچه ای جلوی دیگران تحقیر بشه مثلا پدر و مادرش توی پارک یا یه جایی جلوی بقیه سرش داد بزنن یا دعواش کنن روح و روانم بهم میریزه میگم آخه اون بچه بی دفاع قلبش پاک گناه داره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش دولت واسه این بچه ها سرمایه گذاری میکرد.اه از این بی وجدان ها

کاش دولت فارغ از شرایط زندگی و روحی و روانی نمی گفت فرزند بیشتر زندگی شادتر  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فقط با قسمت پولدار و بی پولش شدید مخالفم، بقیه آیتم ها تا اندازه زیادی درسته.

نه عزیزم هم دیدم هم تجربه کردمش.سطح زندگی اون بچه چه در کودکی چه در سنین حوانی و نوجوانی بسیار متفاوت میشه.مشکلات افسردگی،عقده های نداری،مقایسه ،پدر و مادری که مریضن و پول درمان ندارن...همه ی اینا غصه و درده.چیزی که شاید هرگز یه بچه ی پولدار درک نکنه.البته جلوی مریضی و مرگ رو همیشه نمیشه گرفت و دست خداست.

کاش دولت واسه این بچه ها سرمایه گذاری میکرد.اه از این بی وجدان ها

دولت های خارجی که سر این موضوع سرمایه گزاری که هیچ، مافیا سازی انجام دادن، میدونی چقدر بچه و پدر و مادر بیچاره و دردمند رو به خاک سیاه نشوندن؟! میدونی راه حل جدا سازی اجباری شون فقط پاک کردن صورت مسئله ست؟!

نه کاری دارن نه برنامه ای فقط میگه بیارید

دقیقا انگار واسه قبلی ها چه گلی کاشتن که میگن نسل بعدی رو هم بیارید اونم زیاددد 

نه عزیزم هم دیدم هم تجربه کردمش.سطح زندگی اون بچه چه در کودکی چه در سنین حوانی و نوجوانی بسیار متفاو ...

من تو یه خانواده متوسط رو به پایین بزرگ شدم، همه فامیلا و اطرافیانم ازم پولدارتر بودن.به جرات میگم هر کم و کاستی داشته باشم، هیچوقت بی پولی باعث سرخوردگیم نشده. اونا رو هم پول خوشبخت نکرد، اتفاقا اون قدر از همه لحاظ تامین بودن، کارشون به اعتیاد و بیهودگی و... کشیده شده‌

در واقع میخوام بگم فقر و ثروت به تنهایی عامل بدبختی یا خوشبختی نیست. مهم مدیریت این دو تا ست