2777
2789
عنوان

باردارم دیشب زمین خوردم😢

615 بازدید | 17 پست

دیشب تو خیابون یدفعه افتادم.سعی کردم با دست زمین بخورم وزنم نیفته رو نینی...الان اذیت نیستم.ولی میترسم..نینیم فعالیتش زیادشده..نمیدونم برم دکتر یا نه..شوهرم هرچی گفت بریم

گفتم خوبم

من عاشق شوهرمو نینیمم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونریزی درد ابریزش نداشتی؟ شکمت ضربه نخورد؟ تا ۴۸ ساعت چک کن اگه علائم نداشتی چیزی نیس‌. به شرطی که ...

نه اصلا سمت شکم ضربه نخورد

من عاشق شوهرمو نینیمم...

اوخی☹🤗

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

آخییی.منم یبار افتادم تو بارداری از پله ها با سرعت افتادم رو مبل.تا ی ساعتم تو شوک بودم

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
خونریزی و ابریزش ندارم

چیزی نیست نگران نباش. علائمی که گفتم هر کدوم رو دیدی برو اورژانس  چک کن فقط ان شاالله که نی نی سلامت بغل بگیری.. تکون های نی نی برای منم یه روز کم و یه روز زیاده یه روزایی هم هی خودشو سفت میکنه. قلمبه میشه. تقریبا هم‌هفته ایم. 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
چیزی نیست نگران نباش. علائمی که گفتم هر کدوم رو دیدی برو اورژانس  چک کن فقط ان شاالله که نی نی ...

بعداززمین خوردن تازه فعالیتش بیشترشدع

من عاشق شوهرمو نینیمم...
مشکلی نداشت؟

من یه ماه پیش بدجور جابجا شدم‌که پهلوم‌یه هفته گرفته بود به دکتر گفتم اولین سوالش‌این بود شکمت ضربه نخورده؟ علائم نداری؟ بعدم گفت گرفتگی عضلاته پس. 

بعداززمین خوردن تازه فعالیتش بیشترشدع

ببین استرس واسه خودت و بچه خوب نیست. اگه اینقدر استرس داری پاشو برو بیمارستان یه صدای قلب گوش میکنن و فشار میگیرن اوکی میدن خیالت راحت میشه

واقعا جطور تونستی همون لحظه ی اول خودتو به بیمارستان نرسونی؟؟؟

من ۲۱هفته بودم توی حموم لیز خوردم بلافاصله خودمو به بیمارستان رسوندم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️