2777
2789
عنوان

عمل رفع تنگی مجرای ادرار پسر بچه

178 بازدید | 26 پست

سلام. پسرم ۴ سالشه موقع ادرار کردن، ادرارش رو به سمت بالا بود، دکتر بعد معاینه گفتن باید جراحی بشه، 

کسی هست که بچش این مشکل رو داشته باشه و عملش کرده باشه؟ 

بچه اذیت میشه؟ عملش سخته ؟ دوره نقاهتش چن روزه؟

پسر من این مشکل داشت که با ختنه اش دکتر اونم درستش کرد و حل شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

پسر اول من تنگی بیرونی داشت با بیهوشی بدون بستری عمل شد ولی پسر دومم تنگی داخلی داشت با بیهوشی بود و یک شب بستری بعدم سوند گذاشتن خیلی خیلی اذیت شد

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر.پسرم دو سال پیش ختنه شده، یه دکتر عمومی بود، نگفت که این مشکل رو داره،

پسر من 40 روزگی ختنه شد یه دکتر جراحم بود به من گفت این مشکلم داره و توضیح داد گفت میخواید اونم جراحی کنم گفتیم باشه انجامش داد اتفاقا چند دقیقه هم بیشتر نکشید نقاهت خاصی هم نداشت تازه بعد ختنه فهمیدم چقدر مجاری اش تنگ بوده موقع ادرار 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسر اول من تنگی بیرونی داشت با بیهوشی بدون بستری عمل شد ولی پسر دومم تنگی داخلی داشت با بیهوشی بود و ...

این تنگی بیرونی اذیت نشد؟ چون من شهرستانم میخوا ببرم تهران عملش کنم میخوام بدونم بعدش تا چه حد درد داره؟

و اینکه چطوری متوجه تنگی درونی میشن؟ 

این تنگی بیرونی اذیت نشد؟ چون من شهرستانم میخوا ببرم تهران عملش کنم میخوام بدونم بعدش تا چه حد درد د ...

نه فقط یکی دو بار اول ک ادرار کرد ،دکتر تشخیص میده داخلیه یا بیرونی

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

نه فقط یکی دو بار اول ک ادرار کرد ،دکتر تشخیص میده داخلیه یا بیرونی

یکی گفته بود بعدجراحی لازمه با وسیله باریک مثل تب سنج داخل مجرا رو پماد بزنی درسته؟ من از این کار وحشت دارم

یکی گفته بود بعدجراحی لازمه با وسیله باریک مثل تب سنج داخل مجرا رو پماد بزنی درسته؟ من از این کار وح ...

پماد چشمی میدن باید خود همون باریکه پماد رو داخل مجرا ببری

ممنونم بابت اینکه جواب دادید، شنبه نوبت دکتر گرفتم براش، یمقدار استرس دارم

خواهش میکنم انشاالله بسلامتی ،استرس نداشته باش منم این روزا رو گذروندم فقط پماد شو استفاده نکنی دوباره همون مشکل پیش میاد