2777
2789
عنوان

اونایی که تجربی هستن بیان

84 بازدید | 19 پست

بچه ها من امسال میرم نمونه تجربی استرس اینو دارم که وقتی شیش ساعت باید درس بخونم نتونم به کارای دیگم مثل ورزش و زبان و خوابیدن بعد مدرسه و سریال دیدن برسم. و حتی میترسم انقدر محدود شم که چیزی ازم باقی نمونه

چیکار کنم تروخدا مشورت بدید دوران اوجم تموم شد یعنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی گفتم میرم نمونه یعنی دهم دیگه

اهان ندیدم

خب وقتی میخوای شش ساعت درس بخونی قطعا نمیرسی خیلی از این کارارو کنی مگه اینکه اخر هفته روشون وقت بزاری 

ولی بنظرم از دهم همه چیو حذف نکن مخصوصا ورزش

این چیزایی ک تو ذهنته واسه دوران ابتداییه دبیرستان ک میری اگ میخای همون سال اولی ک کنکور میدی ی رشته ...

چطوری همسن و سالام و دبیرستانی اا پس همش درحال عشق و حالن با وجود مدرسه و درسا واقعا کنجکاوم

هدفت رو مشخص کن

یه پله بیشتر از اون تلاش کن

خودت رو هم خسته نکن

ولی اینو بدون اگر سال دهم و یازدهم اون ۵ ۶ ساعت رو وقت بذاری و درس بخونی برای سال کنکور فشار عجیب غریبی بهت وارد نمیشه و تو یه سال پیر نمیشی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️