2777
2789

سلام توروخدا اگه راهشو بلدین کمکم کنید

خسته شدم دیگه بریدمممم این سومین بارداریمه که نتیجه ای نداشته 

حالا درد سقط و رنج روحیش هم باید تحمل کنم   

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

البته از شیرخوارگاه نمیخوام چون دردسراش زیاده 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم شرایطش سخته

هرچی پرونده ت ضعیف تر باشه،بچه بزرگتر بهت میدن

زیر شش ماه یا یکسالم اصلا نمیدن،چون ممکنه خونواده هاشون بیان دنبالشون

تحصیلات و شغل و درآمد شما و همسرتونم خیلی مهمه

ان شاءالله که حاجت روا بشینو مراد دلتون با صلاح خدا یکی باشه گلم

دیروز رفتم سونو بجای هفت هفته و چهار روز پنج هفته نشون داد و بدون قلب 

دیگه نمیکشم با تمام وجودم بریدم 

از خدا دلگیرم خییییلی چرا شاد و پشیمانم کرد

میدونم شرایطش سخته هرچی پرونده ت ضعیف تر باشه،بچه بزرگتر بهت میدن زیر شش ماه یا یکسالم اصلا نمیدن، ...

چرا میدن زیر شش ماهم خاله من دو ماهه گرفت ..

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

خیلی سخته بفهمی مادر شدی ولی همه چی بهم بریزه با تمام وجود درکت میکنم چون نوزادمو از دست دادم اصلا تا یه مدت حالت عادی نداشتم. کاش منم بتونم یه نوزادو بیارم واسه خودم تا دوباره از اول حاملگی و استرس و زایمان مجدد نداشتم واقعا درکت میکنم خیلی سخته

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

عزیزم بارداری شما طبیعی بوده ?البته خواست خدا انشاالله یه بچه قشنگو سالم میزاره تد دامنت نگرران نباش خدا خیلی بزرگه.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

خدا خودش کمک کنه راهمو پیدا کنم سردرگمی خیلی سخته

ولی استارتر عزیز سقط مکرر بیشتر به دلیل مشکل انعقادیه دکترا اصلا واسشون مهم نیست خودت بگو برات بنویسن چون راحت با اسپرین و آمپول مشکلت حل میشه عزیزم من مواردزیادی دیدم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪