2777
2789
عنوان

گلو درد در بارداری 😥

91530 بازدید | 14 پست

سلام به شب زنده داران عزیز. 

توی هفته ۱۳ بارداری هستم. و امروز ظهر احساس گلودرد کردم. بی نهایت هم نگرانم. 

دو وعده لیموشیرین خوردم. قبل از خواب هم اب نمک قرقره کردم. شیر داغ با عسل هم خوردم. 

چیکار کنم تا فردا پس فردا زودی خوب بشم. دکترم تا ۱۸فروردین مطب نیس که برم پیشش برام قرص بنویسه. میترسمم سرخود اموکسی سیلین بخورم. نگران نی نیم هستم. هرلحظه که اب دهنم رو قورت میدم حس میکنم معده ام پراز عفونت میشه و میرسه به نی نی ام. 😓 چیکار کنم... 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

عزیزم من چهار بار مریض شدم تا الان...سه روز اول سرماخوردگی نیازی به دارو نیست ...فقط تا میتونی نمک قرقره کن هر نیم ساعت ...لیمو شیرین هم زیاد بخور شلغم هم بخور...از طرفی اگر عفونت کنه و بدتر شه از روز سوم دکتر بهت اموکسی سیلین میده که جز داروهای مجاز بارداری است ...نگرانم نباش 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

مریضی تو بارداری خیلی بده جون نمیتونی راحت دارو یامسکن بخوری.منم سرماخوردم امروز ی خورده بهتر بودم.ب مامام گفتم گفت اشکال نداره اموکسی سیلین بخوری.با استامینفون ساده .گلوم بهتر شده ولی گرفتگی بینی خیلی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضی تو بارداری خیلی بده جون نمیتونی راحت دارو یامسکن بخوری.منم سرماخوردم امروز ی خورده بهتر بودم.ب ...

وای ایشالا که خیلی زود بهتر بشی . 😥

عزیزم من چهار بار مریض شدم تا الان...سه روز اول سرماخوردگی نیازی به دارو نیست ...فقط تا میتونی نمک ق ...

مرسی عزیزم. 

اخه مال من سرماخوردگی نیس. ویروسیه. از خواهرشوهرم گرفتم. اونم شدید گلودرد داشت. هرچقدر دوری کردم ازش بلاخره ازش گرفتم.😣 همش نگرانم دودازجون خوب مداوا نشه و بمونه بهم و بیفتم به سرفه و ابریزش. چون سرفه واسه بارداری خوب نیس. از گلودرد متنفرمممم😭

مرسی عزیزم.  اخه مال من سرماخوردگی نیس. ویروسیه. از خواهرشوهرم گرفتم. اونم شدید گلودرد داشت. ه ...

نمک هر نیم ساعت با آب ولرم ..بعد روز سوم اگر چرک دیدی واضح تو گلو برو دکتر اموکسی میده ...من لوزه هام بزرگه راه به راه عفونت میکنه ...نمک بهترین درمانه ب راش

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
نمک هر نیم ساعت با آب ولرم ..بعد روز سوم اگر چرک دیدی واضح تو گلو برو دکتر اموکسی میده ...من لوزه ها ...

ممنون عزیزم از کمکت. 🤗

عزیزم منم مثل شما گلو درد گرفتم .دکتر رفتم گفت باید ۷ روزش بگذره .ولی برای اینکه زیاد اذیتت نکنه میتونی به بخوری بخورشم که عالیه گشنیز ۳ سوته عفونتو خشک میکنه من کارم شده بود خوردن به شلغم و بخور گشنیز .دانه بهم خوبه بریز تو اب جوش یکم که لزج شد بگیر دهنت موک بزن دونهاشو بریز بیرون.انشاالله سلامت بشی.التماس دعا

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

اینکه چیزی نیست من یه سرما خوردگی وحشتناکی گرفتم ویروسی زیر بغل هامو گرفتن بردن دکتر تب و لرز شدیددددد. دکتر بهم آزیترومایسین داد و قرص استامینوفن ۳۲۵ و دیفن هیدرامین چند روووز طول کشید . ضربان قلب بچم بالا رفته بود از شدت تب من. نگران نباش