2777
2789
عنوان

برای خواهرشوهرم خواستگار میاد چرا گفتن من تو خواستگاریش نرم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 155 پست

درستش اینکه اطلاع نداشته باشید

چون دختر یک خواستگار که نداره میخوان جواب رد بدن بعدا حرف و حدیث میشه

بهتر مراسم خاستگاری با تعداد کم برگزار بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چه توقعاتی دارید بخدا چقدر کار خانواده شوهراتون سخته

چرا

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسه اول خواستگاریه دیگه کلا خیلی کم میگن بیان . خیلی نزدیک هم میگن همون خواهر برادر .  بهتر بود شما هم دعوت بودین اما اگه نکردن هم چیز مهم و خاصی نیست که واسه بله برون و مجالس مهمتر قهر کنین 

اطراف ما خواستگاری فقط خانواده هاهستن عروس های خانواده نمیرن این طبیعیه ولی اینکه درباره اش حرف نمیزنن با شما نه احتمالا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

والا ما تو خانوادمون عروس و داماد رو جزئی از خونواده میدونیم و احترام زیادی هم میزاریم ولی خب میگی جاری بزرگه رو هم نگفتن دیگه.اگه اونو میگفتن حق داشتی ناراحت بشی.حتما رسم یا مدلشونه دیگه.شما هم بله برون برو.الکی دلخوری درست نشه.

حق دارن ‌نمیشه حتی لزومی هر بار برادر یا جاری هم باشند .به حد کافی جو برای خود دختر سنگین و استرس ز ...

خواستگاری های الان جو سنگین و استرس زا نیست

در کل برادر رو بدون همسرش صدا کردن کار نامناسبیه

می‌تونستن بگن برادر هم نیاد نه اینکه فقط عروس رو جدا کنن

درستش اینکه اطلاع نداشته باشیدچون دختر یک خواستگار که نداره میخوان جواب رد بدن بعدا حرف و حدیث میشهب ...

خواستگار داشته تا حالا،ولی خودشون راه ندادن خوستگار رو،به این یکی انگار میخوان دختر بدند

چون هرکس میومد بدون چون و چرا ردش میکردن اما برای این یکی ذوق دارن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

چرا

الان وقت حضور شما نیست نامزدی که نیست جلسه خاستگاریه من اگر خانواده شوهرم خاستگاری بچه هاشون دعوتمم کنن نمیرم حتی برای برادرم هم‌نمیرم که دخالتی نظری ندم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

جلسه اول خواستگاریه دیگه کلا خیلی کم میگن بیان . خیلی نزدیک هم میگن همون خواهر برادر . بهتر بود شما ...

واقعا حس بدی دارم به رفتاراشون،خصوصا اینکه با من اینطوری هستن

خواهرشوهرم خودش دختر خیلی خوبیه،مادرشوهرم اینطور رفتار میکنه

مگه عروس جزو خونواده اس؟ 

نیس دیگه. شمام همونطور که حریم شخصی میخواید،به حریم شخصی بقیه هم احترام بذارید. 

شمام ممکنه مثلا میگم بارداریتو بهشون نگی، اگه نگی هم اونا نباید طلبکار بشن،چون اینجوری دوس داشتی

الان وقت حضور شما نیست نامزدی که نیست جلسه خاستگاریه من اگر خانواده شوهرم خاستگاری بچه هاشون دعوتمم ...

همه میگن کار خانواده شوهرت اشتباه بوده،واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط

ولی دلم میخواد کلا نرم بله برون و نامزدی رو هم

مگه خواستگاری قشون کشون

والا دوتا برادر ها هم زیادن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مگه عروس جزو خونواده اس؟ نیس دیگه. شمام همونطور که حریم شخصی میخواید،به حریم شخصی بقیه هم احترام بذا ...

آخه متاسفانه مادرشوهرم خودش باید تو هرچیزی نظر بده،تو مواقع کار میگه شما دختر این خونه اید وقتی اینجا میاید کار کنید،مثل غریبه ها نشینید