2777
2789

با میلد کی مرام عکس قدی و سلفی گرفتم سر صحنه سریال سووشون

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

معروف تو رشته خودم بود حقیقتا 

دانشمند بود تو امریکا خیلی پروژه ای که انجام میده رو دوست دارم تحقیقاتش درباره معکوس کردن روند پیریه

و یک بار هم لایکم کرد هم جوابم رو داد:)

من که کلی ذوق کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازیگر تئاتری؟

ن یه مدت  از سرکارم مرخصی میگرفتم میرفتم سر صحنه یکی دوتاسریال تلویزیون  نقش حاشیه ای بازی کنم ک صرفا فضای پشت صحنه رو ببینم    ولی بازیگری دوس نداشتم دیگه نرفتم

به عنوان هنرور رفته بودی

نه مدیر صحنه شوهرش دوست ابجیم بود رفتیم باغ عفیف اباد سر صحنه فیلمبرداری 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

تو واقعیت یبار یکیشونو دیدم

من خیلی هاشون رو دیدم مثل اکرم محمدی  گوهر خیر اندیش پویا امینی داشتیم توی سعادت آباد بستنی میخوردیم پائین پارک پرواز بازن وپسرش اومدن کنارمون نشستن رامین راستا توی فروشگاه هایپر ایرانمال  پژمان جمشیدی و محسن کیایی و نازنین بیات رو داشتن فیلم دینامیت رو بازی میکردن بااون جیپ اطراف دریاچه وخیلی هارو الان حصور ذهن ندارم 

اونوقت چرا مگه چه پیامی داده بودی

خب من روش کراش داشتم، از رو مسخره بازی واسه خنده با دوستم، دایرکت زده بودم براش. پیام خاصی ردوبدل نشده بود بینمون درکل جدی نبود برام، دیدمم که خیلی حساس و نگرانه که اسکرین شاتی از چتش نباشه منم دنبالشو نگرفتم. اما پیگیر بود در ارتباط باشیم تو جایی که پیام‌ها بعد سین پاک میشدن.