2777
2789
عنوان

تنبیه پسر بچه ی دوازده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست
تنبیه باید مناسب کار اشتباهی که کرده باشه اول تو بگو چه کرده

مثلا چند روز پیش شیشه های داخل یخچال رو میشستم توی بالکن و پسرم رو صدا میزدم و میگفتم از دستم بگیره بزاره رو زیر انداز

همش با اکراه ازم میگرفت و میگفت خودم کار دارم کارشم این بود که بره بازی کنه با داداشش

همش میگفتم شیشه رو درست بگیر از دستت نیافته ۵ دقیقه هم کار نداشت 

شیشه رو بد گرفت و افتاد و هزار تیکه شد

ان شاء الله هیچ بچه ای شرمنده ی پدر و مادرش نشه...

روش تربیت نه بدنی نه لفظی نه تهدیدی ولی سرسختانه مثلا اگر قرار بود یکساعت بشینه پای فیلم و شد یکساعت ...

چه عالیه این روش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو رو ازش گرفتم و بهتر نشده

تنبیه بدنی بچه رو پرو تر می‌کنه به پدرش بگید اگه ازش حساب می‌بره یا  باهاش حرف بزنید بگید چقدر کارش زشته و شما از رفتارش ناراحتی 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

روش تربیت نه بدنی نه لفظی نه تهدیدی ولی سرسختانه مثلا اگر قرار بود یکساعت بشینه پای فیلم و شد یکساعت ...

لطفا بیشتر توضیح بده 

تنبیه بدنی بچه رو پرو تر می‌کنه به پدرش بگید اگه ازش حساب می‌بره یا باهاش حرف بزنید بگید چقدر کارش ...

خیلی باهاش حرف زدیم منو پدرش ولی بی تاثیر بوده

مخصوصا جلو بقیه به شدت جو گیر میشه

خیلی باهاش حرف زدیم منو پدرش ولی بی تاثیر بودهمخصوصا جلو بقیه به شدت جو گیر میشه

پس ببرش پیش مشاور 

ی مدت چیزای که دوست داره رو براش نخرین از چیزای که دوست داره محرومش کنید و سفت و سخت پای حرفاتون بخونید

پسر بچه ها معمولا شیطون ترن به مرور بهتر میشن زیاد سخت نگیرید به خودتون 

پس ببرش پیش مشاور ی مدت چیزای که دوست داره رو براش نخرین از چیزای که دوست داره محرومش کنید و سفت و س ...

این هر بار بد تر میشه 

با مشاورم صحبت کردم 

تاثیر نداشت

این هر بار بد تر میشه با مشاورم صحبت کردم تاثیر نداشت

ای بابا فک کنم راه دیگه ای نمونده 🤣🤣

بزارش به حال خودش خواهر

مثلا چند روز پیش شیشه های داخل یخچال رو میشستم توی بالکن و پسرم رو صدا میزدم و میگفتم از دستم بگیره ...

من روشم اینجوریه از چیزایی که دوس دارن محرومشون میکنم مثلا اسباب بازی مورد علاقه جمع میشه به هیچ وجه هم کوتاه نمیام

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم