2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شهاب تکلیفش معلوم نیس

یهو با پدربزرگه بد شد رفت گفت ازت متنفرم

یهو با پدربزرگ برگشت

تو فیلم همش گره بیخود میندازن که مخاطب جذب شه ولی انقدر زیاد شده این گره ها ادم کسل میشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من دو قسمته ندیدم چرا باید شهاب بمیره؟؟

تولد پریسا بود ، ادیبی اومد دنبال شهاب با هم رفتن تولد . اونجا اعلام کرد که شهاب میخواد ارث بگیره . بعدش پریسا ، شهاب رو رسوند خونه . تو راه موقع رفتن یه ماشین افتاد دنبال شهاب . شهاب در رفت ولی بعد دوباره برگشت زد بهش . فکر کنم مرد

اصلا شهاب تکلیفش معلوم نیسیهو با پدربزرگه بد شد رفت گفت ازت متنفرمیهو با پدربزرگ برگشتتو فیلم همش گر ...

نه دیگه اون به خاطر پول و ارث و اینا راضی شد دیگه . کلا همشون دنبال پولن . حتی شهاب

نه دیگه اون به خاطر پول و ارث و اینا راضی شد دیگه . کلا همشون دنبال پولن . حتی شهاب

پول و ارث رو که قرار بود بهش برسه

مدیر شرکت هم شده بود

مهم ترین روز که خواستگاری پریسا بود به خاطر مامانش نرفت

الان یهو چیشد مامانش یادش رف اومد دنبال پریسا دوباره 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

پول و ارث رو که قرار بود بهش برسهمدیر شرکت هم شده بودمهم ترین روز که خواستگاری پریسا بود به خاطر مام ...

مدیر شرکت شده بود ولی سهام نداشت تو شرکت . قرار نبود ارث بهش برسه . ولی آره تکلیفش مشخص نیست اصلا 

اونجوری امیر هم ادعای ارث میکنه

خب نه دیگه ‌. این داره جای باباش ارث میبره . امیرم مثلا به اندازه مینو سهم میبره که طبیعتا میشه نصف شهاب. ادیبی موقع وصیت نامه نوشتن گفت ۳۰ درصد مال شهاب از مابقی یه چیزی هم برای پریسا و امیر میذارم