2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه بین ۱۰۰۰نا۲۰۰۰منطقه ۲چه تراز کلی میخواد حدودا؟؟

نمیدونم واقعا ، توی نت هست ولی احتمالا تراز کنکور بالای ۱۰ و پونصد . تراز معدل حتی اگه دو نفر یکی باشن فرق میکنه . من با ۱۸.۳۰ داد ۸۲۰۰ ولی یکی دیگه رو داده بود ۸۶۰۰ ....

رتبه بین ۱۰۰۰نا۲۰۰۰منطقه ۲چه تراز کلی میخواد حدودا؟؟

من خودم میخام از خود فردا دوباره شروع کنم . ولی اگه نمیتونه روزانه حداقل ۹ ساعت بخونه به جایی نمیرسه . تجربی اینجوریه که چندتا رشته پزشکی و دارو و دندونش خوبن ، بقیه رو آدم حساب نمیکنن حتی . مثلا کلی زحمت کشیدی پرستار هم شدی ولی از بالا به پایین نگاهت میکنن در حالی که رتبه ت بین پونصد هزار نفر مثلا سی هزار بوده .

من خودم میخام از خود فردا دوباره شروع کنم . ولی اگه نمیتونه روزانه حداقل ۹ ساعت بخونه به جایی نمیرسه ...

انشالله موفق باشی و بهترینا برات رقم بخوره 

متاسفانه همینه 

رشته های توان بخشی مثل فیزیو و بینایی سنجی هم رشته های خوبی هستن  و مستقل میتونی کار کنی و البته اونام رتبه بالا میخواد 

برا دخترم هست رتبه ۱۹۰ منطقه ۲ترازاختصاصی کنکور ۱۱۰۳۷ تراز کلش یادم نیست نزدیک ۱۱۰۰۰ بود مدرسه سمپ ...

بسیار عالی تبریک میگم انشالله در باقی مراحل م خوش بدرخشن😍

از سال دهم برای کنکور میخوندن؟

کلاس آنلاین و..میرفتن؟؟

انشالله موفق باشی و بهترینا برات رقم بخوره متاسفانه همینه رشته های توان بخشی مثل فیزیو و بینایی سنجی ...

فیزیو و بینایی و حتی شنوایی و کاردرمانی هم رتبه های کمی نمیخوان 

خصوصا این چهارتا رشته پذیرششون خیلی کمه من خودم کاردرمانی هم زدم ولی احتمالا در نمیام

مثلا دختر دخترخاله مامانم ۸ سال پیش چهارهزار اورد رفت تغذیه خوند

یا پسرخاله م ۳ هزار و خورده ای اورد دندونپزشکی زاهدان خودگردان ، سهمیه هم داشت البته

تلاش زیادی میخواد

امیدوارم هم خودت و هم خواهرت موفق باشید🌹♥️

فیزیو و بینایی و حتی شنوایی و کاردرمانی هم رتبه های کمی نمیخوان خصوصا این چهارتا رشته پذیرششون خیلی ...

بله توانبخشی ظرفیت شون خیلی کمه آزاد هم نداره 

قبولی ش سخت و رقابتیه

خواهرم امسال میره دهم ول یبهش گفتم رتبه خوب میخوای باید ازالان تلاش کنی