2777
2789
عنوان

بنظرتون خانومی که چهار پنج ماه تو خونه با همسرش قهره مقصره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 52 پست
کاش منم انقدر سرد میشدم.غبطه خوردم به حالت

خداشاهده که تا ابد میتونم همینجور بمونم 

اینقد حالم خوبه،، اعصابم آرومه،،، 

جوری قطع امید کردم که انگار همچین شخصی وجود نداره،،، زنده مرده اش فرقی نداره،،، 

اصلا انگار وجود خارجی نداره

فقط ولم نمیکنه،،، میترسم دعوا درست کنه،، یا بکشونه به خانواده ام 

فقط. ترسم اینه،،،، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی جواب فحش رو با فحش بدتری دادی دیگه قهر کردن چیه این وسط؟!!!

چون نیامد مراسم پدرم 

هشتصد نفر دعوت گیری داشتیم تالار برای مکه نیومد 

خونه برادرم نیومد عید 

کلا سر هر مراسم دعوا نیندازه

خوب مشخصه شوهرت پشیمونه ...به نظرم آشتی کن 

سخت نگیر بخاطر دخترت صبو باش ..شما که خانمی کردی موندی اونجا بقیشم کنار بیا ...بخدا همه مشگل دارن ...باهاش آشتی کن 

ب مرور عوض میشه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اهان فکر کردم بهش نگفتی.خب اوکی شمام به مادرش فوش دادی دیگه البته نمیخام توجیح کنم فوشاشو خودمم به ش ...

عید مراسم پدرمادرم نیومد تالار 

پیش فامیل و زن داداش ها سر افکنده شدم 

فحاشی به پدرم،،، دعوا درست کردن وقتی ما مراسم داریم و نیومدن،،، دعوا درست کردن بخاطر بقیه با زنش

خوب خیلی ها این چیزا پیش میاد ولی ۵ ماه قهر خیلی زیاده و اخرش یه اتفاقی میفته که دیگه نمیشه جبرانش کرد ها والا شوهرت خوب بوده ۵ ماه قهری گذاشته بمونی اونجا

نه افسرذه نیستم اصلا فقط از شوهرم زده شدم،، دوست ندارم باهاش حرف بزنم،،، اصلا میبینمش خود به خود قفل ...

یکم اذیتش کن دلت خنک بشه جبران شه یکم به غلط کردن بیافته قهرم که بودی دیگه ادب میشه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
نه افسرذه نیستم اصلا فقط از شوهرم زده شدم،، دوست ندارم باهاش حرف بزنم،،، اصلا میبینمش خود به خود قفل ...

خودش باید دلت رو به دست بیاره

خودش کاری می‌کنه که رفع کدورت بشه؟؟

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

به دوستان بر نخوره اما خواهر ببین ما مشاور یا روانپزشک نیستیم یعنی به اون سطح پختگی و تخصص یه مشاور نرسیدیم بتونیم چنین موارد سخت بهت قطعی بگیم و کنی که حتی شاید به حرف نی نی سایت ها گوش کنی از اینم بدتر بشی 

کار رو به کاردان باید سپرد یعنی مشاور 

خوب مشخصه شوهرت پشیمونه ...به نظرم آشتی کن سخت نگیر بخاطر دخترت صبو باش ..شما که خانمی کردی موندی او ...

مشکلم اینه درست بشو نیست 

دوازده ساله همینه،، 

دیگه ادم مگه چقدر تحمل میکنه،،،، چقدر مدارا کنه،،، 

مگه هجده سالشه؟؟ نزدیک چهل سالشه،، چندسال دیگه چهل سالش میشه 

درست بشو نیست 

تو ذاتشه،، 

خب راست میگه یا ببخش و زندگی کن یا رها کن برو... 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

عید مراسم پدرمادرم نیومد تالار پیش فامیل و زن داداش ها سر افکنده شدم

خب حق داری هر کی جات باشه ناراحت میشه

ولی اینم با زبون خوش بهش حالی کن نزار سرد بشین 

منم یه مدت بی دلیل شوهرم با خانوادم قطع رابطه بود 

اصلا جنگ نکردم باهاش گذاشتمش به حال خودش مرور زمان همه چیو بهش ثابت کرد هم حرف میزدم به خوبی باهاش هم دلخوریمو میگفتم تا اونم نرم شد نه قهر کردم نه جیزی به پروپاشم نمیپیچیدم خودش فهمید راهو اشتباه میرفته درست شد

خودش باید دلت رو به دست بیارهخودش کاری می‌کنه که رفع کدورت بشه؟؟

چندماه پیش اوایلش من خیلی عصبی بودم 

یه چندبار اومد جلو،،رفتم حموم در رو بستم،، باز دعوای شدید کردیم و هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم،،،، 

الان دیگه جرعت نمیکنه،، 

همش به دخترم میگه 

خب تو ک انقد متنفری چرا جدا نمیشی؟ نمیشه ک بین زمین و آسمان نگ داری طرفتو....یا ببخش و نرمال کن زندگیتو یا رها کن برو دیگ.....۶ماه اخم و قهر خدایی دیگ زیاده رویه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه