2777
2789
عنوان

بنظرتون خانومی که چهار پنج ماه تو خونه با همسرش قهره مقصره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا گلم خودش میدونه،،، سر چی ناراحت و قهرم،، دعوای شدید کردیم،، اون فجش داد،، منم به مادرش که فوت کرد ...

خب سر ب سر شدین .هر دو فحش خانواده دادین .یه مشاوره برو حلش کن ب هر شکلی که هست یا جدا شو یا آشتی زندگی نمیشه اینطوری. مثلا ما بگیم چه کار خوبی درستش اینه قهر باشی تو میخوای تا اخر عمر قهر باشی؟

همه چی خوب میشه تلاش کن 
کسی که فحاشی میکنه مقصرهکسی که به جای حرف زدن و حل مساله ۵ ماه قهر میمونه بیشتر مقصره

هرکسی همسرش رو بیشتر میشناسه 

اینقد دل سرد شدم و بخشش کردم و هرکاری کردم که درست بشه دیدم نشده،،، دیگه تلاشی نمیتونم بکنم وقتی میدونم فایده نداره 

خوب به نظرم زیاده روی میکنی .وقتی که نمیتونی جدا بشی یک طوری باید سازش کنی .فردا میره خیانت هم میکنه ...

دست خودم نیست

همش یاد کاراش میفتم 

جهنم بکنه،مهم نیست، دیگه بالاتر از سیاهی که رنگی نیست 

فقط از این نظر که دلت صاف نمیشه باهاش بهت حق میدم

از این نظر که از چشمت افتاده و هیچ جوره نمیتونی بپذیریش بهت حق میدم

منم تو این برزخ هستم

میخوام گذشت کنم یهو یادت حرفا و رفتاراش میفتم حالم ازش بهم میخوره

وا گلم خودش میدونه،،، سر چی ناراحت و قهرم،، دعوای شدید کردیم،، اون فجش داد،، منم به مادرش که فوت کرد ...

اهان فکر کردم بهش نگفتی.

خب اوکی شمام به مادرش فوش دادی دیگه البته نمیخام توجیح کنم فوشاشو خودمم به شدت بدم میاد ولی اگه قصدت اشتیه بهش بگو بار اخرت باشه فوش میدی که منم مجبور کنی فوش بدم یه بار دیگه فوش از دهنت دربیاد با مامان بابام طرفی صداشون میزنم بیان ببینم جلو خودشونم  چقدر جرات میکنی فوش بدی