2777
2789
عنوان

چقدر از سال98به بعد زندگی تلخ شد🙄

132 بازدید | 13 پست

اصلا از زمانی که این کرونای لعنتی اومد زندگی اون نشاطش رو از دست داد همه چیز سیاه شد نمی‌دونم شاید هم برای من اینطور بود ولی همه ی اطرافیان من هم نظر هستن!چقدر بد شد همه چیز چرا واقعا؟

من از 97 داغون شدم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ما همون موقع متوجه شدیم همسرمم سرطان داره روزهای سختی بود ولی سال ۴۰۳ خدا معجزه اش نشونم دادتو اوج ناامیدی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله ما همون موقع متوجه شدیم همسرمم سرطان داره روزهای سختی بود ولی سال ۴۰۳ خدا معجزه اش نشونم دادتو ا ...

عزیزم خداروشکر همسرت خوب شدن ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیزم خداروشکر همسرت خوب شدن ؟

بله خوب شد ولی خیلی افسرده و ناامید بود دائم تو فکر مردن بود که سال ۴۰۲ متوجه شدم باردارم وقتی فهمیدم خیلی شوکه شدیم بچه دومم ده سالش بود شوهرم وقتی فهمید انگار معجزه شد براش گفت حس میکنم خدا یه چیزی میدونسته که این بچه دادبهمون کلا یه سری مشکلات دیگه هم داشتیم خداراشکر برطرف شدن واقعا وجودش نعمت بود الان خداراشکر همسرم خوبن هم روحی هم جسمی 

بله خوب شد ولی خیلی افسرده و ناامید بود دائم تو فکر مردن بود که سال ۴۰۲ متوجه شدم باردارم وقتی فهمید ...

از خدا میخام همیشه سلامت وشاد باشید خداروشکر هزاران بار که همسرت خوب شدن

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
حق با شماست ، تو این چند سال همه چی خراب و داغون و سخت شده ، زندگی ، جامعه ، وضعیت مالی و ...... خدا ...

بخدا بارهااا به مرگ فکر میکنم!فقط من اینطوری نیستم هاااا!همهههه یک اطرافیانم. همه ی دوستام فامیل!کاشکی تموم بشه یه تحولی توی حالمون ایجاد بشه و انقد برای حال خوب نجنگیم

بله ما همون موقع متوجه شدیم همسرمم سرطان داره روزهای سختی بود ولی سال ۴۰۳ خدا معجزه اش نشونم دادتو ا ...

خداروشکر عزیزم خدا کمک کنه همه ی آدما معجزه بشه براشون دیگه ما مردم خسته شدیم!هممون یه معجزه بزرگ نیاز داریم چه بیماری چه رابطه چه پول چه کار چه .....

خداروشکر عزیزم خدا کمک کنه همه ی آدما معجزه بشه براشون دیگه ما مردم خسته شدیم!هممون یه معجزه بزرگ نی ...

قربونت عزیزم 

انشاالله صبوری کن گلم