2777
2789
عنوان

ای من بشاشم تو هرچی خواستگاره

279 بازدید | 17 پست

یکیشون معلم بود میگفت تو باید قبل ازدواجمون استخدامی بدی معلمی قبول شی من اینطوری نمیتونم منی که همینطوریشم مربی باشگاهم 

یکیشون سپاهی بود مامان جونش با خنده گفت البته بیای تو خانواده ما با این پوشش سرتو میبرن😐😐😐در حالی که من شومیز شلوار عادی تنم بود

یکیشم که بیکار بود نمیدونم با چه امیدی اومده بود میگفت عاشق شدم در حالی که شلوارشم نمیتونست بکشه بالا بعد یه ماهم زن گرفت

بعد من میگم میخوام ازدواج کنم خواستگار خوب ندارم کسی باورش نمیشه

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم 

واقعا افتضاح بودن

😐😂 اون سپاهیه اعصابم خرد شد چ بیشعور

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا یکی از یکی داغونتر

مورد دوم داعشی بود🥹

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

واقعا افتضاح بودن😐😂 اون سپاهیه اعصابم خرد شد چ بیشعور

دقیقاااااااا

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم 

واقعا یکی از یکی داغونترمورد دوم داعشی بود🥹

داعشی🤣🤣🤣🤣

داعشی🤣🤣🤣🤣

والا

یاد فیلم شبی که ماه کامل شد افتادم😂😂😂😂

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

تف تو بختت

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

اون سپاهی پوشش شما رو دیده احتمالا فکر کرده میتونه پوششتونو تغییر بده به این امید اومده خواستگاری...

همسر بنده سپاهیه واقعیت بین خانمای پاسدار ،حتی تو خونه (البته جلوی نامحرم)چیزی به اسم شومیز وشلوار معنی نداره🙃🫠

۹۵٪خانمای پاسدارا چادرین 

تو خونه هم جلوی نامحرم چادر رنگی سر میکنن

درکت میکنم

من یکیشون پسر عموم بود اصلا وسطای حرف زدن فاز دوس پسری گرفت

یکشونم معلم بود نمیدونم چجوری آموزش پرورش استخدامش کردن احمق ب تمام معنا بلد نبود حرف بزنه 

یکی هم سابقه صیغه کردن داشت 

خداااا رو شکر شوهرم سالم در اومد 

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

من وکیلم چندوقت پیش یه نفر از من بی خبر پیشنهادم میده به یه خانم چون میدونسته آدم مناسبی هستن و آقا کارمند 

خلاصه منو به هر زوری که شده این خانم گفت به عنوان مهمونی بزم خونشون تا اون خانم با پسرش بیاد همدیگرو ببینیم

بماند که پسر کلا سایلنت بود و مادرش وسط صحبت برگشت گفت تورو خدا هوای خانوما داشته باش تو پرونده طلاق و اینکه چطور پرونده هایی برمیداری؟؟ گفتم هر کس بیشتر پول بده( شوخی)

اینجا پسره یه لبخند ملیح زد

یهو مادرش گفت رانندگی بلدی ؟معرف گفت بله بلد

من از سؤالش فهمیدم میخواد بدونه ماشین دارم یا نه و قطعا پسرش نداره ....خلاصه که بعدا فهمیدم زنیکه الکی گفته خونه داره پسرش 

نمیدونم با چه رویی اومده بود میرفت دنبال یکی هم قد پسرش 

چندشای پرررو

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)