2777
2789

این دوستم یه بچه ۵ ماهه داره دوستشم دارما چقدر براش کادو و لباس میخرم ولی

هربار میریم بیرون این بچه اینقدر نق میزنه گریه می‌کنه غر میزنه که اعصاب آدمو بهم می‌ریزه

چند روز پیش رفتیم رستوران اینقدر گریه کرد هرچی من میگرفتمش خوب نمیشد یعنی همه مردم نگاهمون میکردن

حالا باز میگه بیا بریم پارک ولی حقیقتا حوصله ندارم چجوری بپیچونم 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

بگو بچه رو بسپار به یکی بریم یکم مغزت هوا بخوره چند بار که رفتیم بچه ت نداشت لذتی از بیرون ببری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا وقت گذروندن با کسی که بچه زیر ۵ سال داره آزار دهندس‌

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

بگو یه کار مهمی برام پیش اومده قرار نیست بهش توضیح بدی چه کاری تامام

خوب میگه فردا بریم پس فردا بریم 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
بگو بچه رو بسپار به یکی بریم یکم مغزت هوا بخوره چند بار که رفتیم بچه ت نداشت لذتی از بیرون ببری

ناراحت میشه 😐ببین بخدااا قسم حسادت نمیکنم شاید بعضیا فکر کنن حسادت میکنم ,خوب ولی چون بچش براش خیلی عزیزه فکر می‌کنه برای منم خیلی عزیزه و غر زدنای بچه رو من دوست دارم

بخدا اینقدر نق میزنه همه نگاهمون میکنن

کلا وقت گذروندن با کسی که بچه زیر ۵ سال داره آزار دهندس‌

سری قبل ابرومون رفت از بس همه نگاه کردن هی پچ پچ میکردن منم مثل این اسکلا وسایل بچه مثل ساک و کریر و پستونک همه دستم دنبال دوستم راه افتادم 

بهش بگو تو که بچت اذیت میکنه خودتم اذیت میشی بشین تو خونه یا بچه رو بده مامانت بعد بیا

مامان نداره

خب ناراحت بشه تو بگو ولش کن مهم خودتی

چی بگم کلا سخته آخه رفیق ۱۵-۱۶ سالمه

من امسال میخواستم برم مسافرت پسرم شیطونه هر کس می‌گفت بیا باهم بریم بهشون میگفتم عزیزم مسافرت با بچه من براتون سخت میشه دارین هزینه می کنین اما می دونم نق زدن و غر زدن پسرم اذیتتون می‌کنه اگه مشکلی با این قضیه ندارین بیاین

دیگه خواهر گلم این مشکل خودته کمک خواستی گفتم اگه نمیتونی بگی باید نق زدنه بچه رو تحمل کنی

فکر کن رفتیم یه جای باکلاس همه مردم نگاهمون میکردن این به کنار من مثل اسکلا هرچی وسیله بچه بود گرفتم دستم دنبال دوستم راه افتادم