2777
2789

شوهرم بهم خیانت کرده اوضاع روحیممم داغون

آخه تو اوج اعتماد بود و عشق

طلاقمم نمیده

چت عاشقونه با دختره دیدم

دارم دیوونه میشم آخه بقول بقیه هم خوشگلم هم خوش هیکل 

نگید تعریف از خود فک کن غرورم له شد به چند شب عزت نفسم نابود شد آخه چرا من

خواستم بلا سر خودم بیارم که به بچه هام نگاه کردم پشیمون شدم

نه مدرک دارم نه چیزی شوهرم طلاقمم نمیدهم تو اوضاع تنفر و احساس داغون به پسر خوش تیپ چهل ساله غیر مستقیم بهم بند کرده آروم آروم میگه که ببینه چقدر پا میدم بیاد جلو یه جور حس انتقام و آروم کردن خودمه قصاوتم نکنید 

استوری عاشقانه می‌ذاره تگم می‌کنه و...

ولی چون شوهرم می‌شناسه مستقیم نمیگه فقط منتظر پا دادن منه

می‌دونم هیچ عشقی بین من و اون پسره نیست ولی تو تخیلاتم با به بار بودن باهاش آروم میشم حس میکنم انتقام اون شوهر عوضیم گرفتم

فقط لعنت شیطون میکنم

مامان صدرا زهرا  فروردینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم چیزای ک تو تجربه کردی رو کردم چند سال پیش 

نصیحت نمی‌کنمت 

ولی نکن این کار رو چون اون مرده هم یکیه لاشی تر از شوهرت 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

شما مهریت رو گذاشتی اجرا اصلا که میگی شوعرم طلاقم نمیده ؟تو بزار اجرا طلاقت نداد با من

خونه ماشین و... اسم و  منه ذورش میاد مهریه هم بالاش می‌دونه بدون بچه هام میمیرم میگه اگه بری مال منن

ببین منم چیزای ک تو تجربه کردی رو کردم چند سال پیش نصیحت نمی‌کنمت ولی نکن این کار رو چون اون مرده هم ...

می‌دونم لاشیه اگه نبود که به من بند نمیکرد

خونه ماشین و... اسم و منه ذورش میاد مهریه هم بالاش می‌دونه بدون بچه هام میمیرم میگه اگه بری مال منن

خب خوبه که حقتو داده 

در مورد فکر خیانتت هم ،فکر کن شروع کردی رابطه رو ،چت و تماس عاشقانه ،حالتم موقتا خوب شد ،بعدش میخوای چیکار کنی ؟ وارد رابطه جنسی میشی باهاش ؟ الان میگی نه اما شش ماه دیگه یک سال دیگه ممکنه نظرت عوض شه و تویی که برات خط قرمز بود یه چیزایی تا گردن تو منجلاب داری دست و پا میزنی ،من کاری به گناهش ندارم از نظر روحی و روانی نابود میشی ذره ذره 

اینم اخرش 

حالا خواستی شروع کنی برو