2777
2789
عنوان

بچه خوشگل پدر مادر ناخوشگل

479 بازدید | 36 پست

دیروز دو تا بچه دیدم ماشاالله خوشگل و ناز بعد پدرمادرشون انگار اونارو دزدیده بودن اصلااا شبیهشون نبودن برام جالب بود حالا اگه اونا پدرومادر من بودن دقیقا کپ اونا میشدم😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من مامانم چشماش سبزه بینیش اندازه فندقمن بینیم اندازه فیل چشمامم قهوه ایالبته به بابام رفتم قشن ...

وای بچه های منم دقیقا گشتن هر چی ژن زشته از ما گرفتن

بعد یکی از فامیلام پدر دماغ عقابی بزرگ

خانومش دماغ گوشتی دوتا دخترا قشنگی تمام دماغا عملی خدایی یکیش حتی رنگ چشماش سبز 

تازه خانومش سبزس ولی بچه هاشون سفید برفی نه که سبزه زشت باشه کلی میگم

اره دوتا دختر عمه هام خیلی اینجورین 

باباشون خیلی سبزه س شبیه افریقاییاس اینا سفید 

عمه مم قیافه نداره اونقدری ولی دختراش خوشگلن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

وای بچه های منم دقیقا گشتن هر چی ژن زشته از ما گرفتنبعد یکی از فامیلام پدر دماغ عقابی بزرگخانومش دما ...

دقیقا این دوتا بچه هم اینجوری بودن البته یه چیزم هستا فقرمالی آدمو نازیبا میکنه استرس نازیبا میکنه امیدوارم بچه هاشون همینجوری ناز بمونن

نه والا هیچ زیبایی از اول نداشتن معلوم بود

بعضی وقتا ترکیبشون متعادل میشه

یا برعکسش هم هست ی دوست من اصلا قیافه خوشگلی نداشت ولی مادر پدرش خیلی خوشگل بودن . تعادل و تناسب چهره اونارو نداشت اونا رو با هم ترکیب کرده بود خوب نشده بود

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

من یه پسرعموی خیلی زشت و کوتاه و لاغر و سیاه دارم (البته خیلی پسر خوبیه) زنش از خودشم بدتر! 

یه دختر و سه پسر دارن که الان بزرگن البته

سفید

بلند

خوشگل

ننه بابا هر دو آدمای درست و خیلی پاک

بچه ها هر دو … سوراخ و عوضی

بابای من چش رنگی سبزپدر شوهرم چش رنگی آبیبعد هیچکدوم از بچه هاشون رنگ چشاشونو نگرفتن

منم پدرم

دختر خاله هاش

پدربزرگم

همه چشم رنگی

در حد رنگ لنز روشن

یکی آبی

یکی سبز

ما بچها همه چشامون تیره شد😑😄😄

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂