2777
2789
عنوان

حس میکنم پسرهمکلاسیم خوشش میاد

137 بازدید | 20 پست

تا اخرش میخونید نظر بدید ذهنم درگیر شده

چیزی ک میخام بگم اینه دیروز اخرین امتحانم بود بعد یه پسر کلاسمون ک یکم سرزبون دارتره و ازمنم کوچیک تره گاهی پیش اومده صحبت کنیم باهم، قبل امتحان بهم گفت یه پسری هست ازت خوشش اومده و اینا و چون خیلی مسخره بازی میکنه من گفتم جدی داری میگی؟ اونم لحنش واقعا جدی بود گفت اره و گفت قبولش کن حیفه و انگار قرار شد بعد امتحان واسطمون بشه.(من حس کردم اونیکی همکلاسیمه ک مدتیه حس میکنم ازم خوشش میاد و خیلی نگاهمم میکرد موقع امتحانا و همون تایم یه بیو عاشقانه هم گذاشت و من حس میکنم واسه منه البته شایدم تو رابطس)،بهش گفته چون همون لحظه که این داشت حرف میزد اون پسره هم از ته سالن حواسش بود و داشت نگاه میکرد و میخندید.. قبلشم صندلیشو برده بود عقب نگاهم میکرد مدت طولانی😐

من دیگه مطمئن شدم خودشه اما بعد امتحان هیچ حرکتی نزد😐 منم از همکلاسیم پرسیدم کیو گفتی خندید و زد به شوخی و گفت حالا واست اوکیش میکنم :/// 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بقالیه؟ پسر اگه عرضه داشته باشه خودش میاد جلو نه اینه فسقل بچه بفرسته واسطه شه

اره دقیقا پسرا اگه بخان زمین و زمانو به هم میدوزن شاید هم فکر کردن تو خوشت میاد اومدن ببینن نظرت چیع

اره دقیقا پسرا اگه بخان زمین و زمانو به هم میدوزن شاید هم فکر کردن تو خوشت میاد اومدن ببینن نظرت چیع

والا 

ماهم تو دانشگاه برامون پیش اومده پسره خودش اومده جلو محترمانه جواب رد رو شنیده و رفته 

نه خبری از واسطه هست نه ناشناس نه اکانت فیک

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

والا ماهم تو دانشگاه برامون پیش اومده پسره خودش اومده جلو محترمانه جواب رد رو شنیده و رفته نه خبری ا ...

اره بابا اونی که واقعا بخاد اصن چشم ندارع ببینه با کس دیگه آیی حرف میزنی که بخاد واسطه کنه 😂

واسطه کردن بقیه هم خودش رد فلگ هست 

اره بابا اونی که واقعا بخاد اصن چشم ندارع ببینه با کس دیگه آیی حرف میزنی که بخاد واسطه کنه 😂واسطه ک ...

دقیقا 

پسرا اگه یکی رو بخوان به دوست صمیمی شونم نمیگن برعکس دخترا 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

شاید می‌ترسه آدم هست خجالت بکشه بگه یکی دیگه رو بفرسته بچه رو هم فرستاده که چون بچه هست نمیگی به تو چه و اینا توهم برو بگو پسره کیه شاید اوکی بود شاید اون بچه هم الکی میخواسته خودشو بگه

شاید می‌ترسه آدم هست خجالت بکشه بگه یکی دیگه رو بفرسته بچه رو هم فرستاده که چون بچه هست نمیگی به تو ...

منم حس میکنم خجالت میکشه اما میتونه پیام بده یا حداقل ادامه میداد نه این مدلی🚶🏼‍♀️

ولی منم حس میکنم پسرا نمیگن تعجب کردم این گفته بود.. شخصیتشم پسر هول و اینا نیست درونگراس خیلی عجیبه ...

خوب این یعنی واقعا ازش خوشش میاد اگه خوشش نمیومد و الکی میخواست کرم بریزه میومد تیکه مینداخت