2777
2789

۱۴۰۵ میخوام کنکور تجربی بدم 

فارق تحصیل ۴۰۳ هستم ،

کتاب جامع خ‌سبز پینوکیو برا زیست چاپ ۱۴۰۲ دارم

شیمی مبتکران و نشرالگو ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ 

فیزیک نشر الگو و نردبام ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰

ریاضی هم نردبام ۱۴۰۲ 

بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟ از نظر چاپ میگم. 

قلم چی هم دارم جامع برای هرکدوم 

نمیخوام هزینه کنم.. بنظرتون اوکین؟؟

از یه دبیز زیست باید بپرسی یا مثلا فیلمای دبیرای زیست جلسه اولشون رو پیدا کنی ببینی در مورد تغییرات چی گفتن 

فیلم جلسه اول بعضی دبیرا رایگانه

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

در کل به نظرم زیست تغییراتش مهمه 

اما فیزیک و ریاضی و شیمی بعیده زیاد تغییر کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه دبیز زیست باید بپرسی یا مثلا فیلمای دبیرای زیست جلسه اولشون رو پیدا کنی ببینی در مورد تغییرات ...

بعضیا گفته بودن مشکلی نیست و ۱۴۰۰ به بعد اوکین... 

در کل به نظرم زیست تغییراتش مهمه اما فیزیک و ریاضی و شیمی بعیده زیاد تغییر کنن

اره زیاد تغییر نکردن 

زیست خیلی کوچولو چیزایی اضافه کرده بودن برای توضیحات

ولی درکل مثلا کتاب تست‌هایی که چاپ جدیدن و چاپ دو سه سال پیش خیلی فرق میکنن بنظرت؟ فک نمیکنم.. 

بجز زیست بقیه اوکی

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

زیست فقط تغییرات داشته

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

هیچ فرقی ندارن فقط زیست دوتا تصویر دهم و ۳ تا یازدهم تغییر دادن یه پاراگراف هم به دوازدهم اضافه شده

باقیش هیچ فرقی نمیکنه هیچی

ولی زمین کلا عوض شده

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

اره زیاد تغییر نکردن زیست خیلی کوچولو چیزایی اضافه کرده بودن برای توضیحاتولی درکل مثلا کتاب تست‌هایی ...

به نظرم خیلی روی جزئیات تمرکز نکن این تغییرات خیلی مهم نیستن که کتاب تست جدید به خاطرشون بخری 

فقط تغییراتو بدونی کافیه که معمولا سایت های کنکور تغییرات کتابای کنکورو میذارن میتونی دانلود کنی و وقتی تغییراتو بدونی تستا رو هم با معلومات جدید میزنی و اگه یه تست قدیمی دیدی خودت میفهمی به خاطر تغییراته 

زیست تغیرات داشته یسری از شکلا تغیر کرده 

زمین هم ک کلا ازین رو به اون رو شده خیلی از صفحاتش عوض شده

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤