آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10019 عنوان کـــــــل شبو از فکر و زجر فکری بیداربودم 136 بازدید | 5 پست کاش خدا ی نیم نگاهی ب معصومیتم بکنه جواب زگیل تناسلیم منفی باشهمن چقد قراره بکشم این دنیا معلوم نیستحسودیم میشه ب ی عده ک هرکارم بکنن باز خدا هواشونو داره . من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟ دیروز | 07:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدا۱۲۳ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 1182 چرا دچار زگیل شدی پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10019 چرا دچار زگیل شدی نمیدونماز هف ماهگیم در اومدن من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10019 ببین بیا اینجور فکر کن، اصلا زگیل باشه، فریز میکنی خب خیلی سختمه من حقم نبود چون فریزم بکنم میمونه همچنان توبدنمااز اقامونم ک مطمین نیسم داره ندارهاگ من داشتم اونم باید بره بده من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟