2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

405 بازدید | 47 پست

سلام مامانا خواهش می‌کنم کمکم کنید پسرم دوسال و نیم از امروز شرکردم که از پوشاک بگیرمش میدونم دیره ولی ب علت مشابه زیاد تا حالا نشد چیزی که خیلی خیلی باعثتعجبم شده اینه که هر بار پسرم میبرم دستشویی ادار میکنه یعنی زور می‌زنی و جیشش میاد بعد که میارمش بیرون به ده دقیقه نرسیده دوباره جیش میکنه مثلا ظرف یک ساعت شش بار!!!!!! همسرم میگه چون آزاد شده اینقدر ادرار میکنه ولی من میگم نکنه تکرار ادرار داره بعداصلا و ابدا همکاری نکرد با اینکه پایش برچسب و خوراکی و رنگ انگشتی و توالت فرنگی واسش گذاشتم خواهش می‌کنم هر کس تجربه داره در اختیارم بزاره خیلی ناامیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم همسن بچه شماست هنوز تو پوشکه میبرم دسشویی جیش نمیکنه گذاشت تابستون

این میبرم دستشویی کارشو میکنه میارم بیرون ده دقیقه نشده دوباره نمی‌دونم کلا بازش بزارم یا باید بعد از دستشویی پوشکش کنم دوباره؟

این میبرم دستشویی کارشو میکنه میارم بیرون ده دقیقه نشده دوباره نمی‌دونم کلا بازش بزارم یا باید بعد ا ...

از این پوشک هایی که مدل شورت هست بهش بده و هر 10 دقیقه یه بار ببرش دستشویی .. اولاش سخته 

البته من پسرم 2 سال و ده ماهشه ولی هنوز از پوشک نگرفتمش

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

اخه دیره بخدا همسناش چن ماهه از پوشک گرفتنشون خیلی لجبازه میگم جیشتو بگو میگه نه 

عزیزم هر یک ربع یکبار جیش دارند تا دو سه روز من پسرم روز چهارم دیگه بردمش پارک خودش کنترل کرد تا دو ساعت همین جوریه نگران نباش

پسر گلم 
این میبرم دستشویی کارشو میکنه میارم بیرون ده دقیقه نشده دوباره نمی‌دونم کلا بازش بزارم یا باید بعد ا ...

پوشک نکن به هیچ عنوان برای شبش هم پوشک شرتی بگیر دیگه پوشک رو بزار کنار بچه رو گیج نکن پسرت کاملا طبیعی هست منم تو همین سن تقریبا گرفتم حالا سر پی پی اش یک خورده دیرتر میشه ولی اگه دعوتش نکنی خوش اخلاق باشی سریع گرفته میشه

پسر گلم 
من همش تو دلم میگم نکنه خنگه 

نه بچه ها خيلي باهوشن دختر من نه ماهگي راه افتاد زود به حرف امد اينقدر راحت از شير گرفتمش اما فقط همين پوشك گرفتن واقعا عذاب اور شده نمي دونم چيكار كنم 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
عزیزم هر یک ربع یکبار جیش دارند تا دو سه روز من پسرم روز چهارم دیگه بردمش پارک خودش کنترل کرد تا دو ...

وای تو رو خدا واقعا پسر شما هم هر یه ربع جیش می‌کرد؟من بعد از جیش پوشک کمکش یا نه باز بزارمش؟

هر ده دقیقه نرماله بچه جیش کنه؟ خودش نباید بگه؟توقعم زیاده واسه روز اول؟

بله معلومه توقعت زیاده میخوای خودش خودشم بشوره  اصلا نه غیرطبیعی هست نه بچه دور از جونش خنگ  اگه یک وقتم جیش کرد اصلا دعواش  نکن پسر من اصلا یک بارم شب بعدش جاشو خیس نکرد خیلی خوب بود

پسر گلم