cheshmehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3958 عنوان راجب دوسپسرم 220 بازدید | 22 پست بچه ها من تاپیک یکی مونده ی اخرم ( دوسپسرم خیلی تا الان با ادب بودههه) اینتاپیک زدم بعد همه اومدن گارد گرفتن خوبه دیگ چیه هول بود خوب بودمن راهکار خاستم چرا هیشکی نمیاد راهکار بده لطفا اگه خوندی نظر بده 1404/06/19 | 03:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3958 همونی هستی که گفتی میخوای یکم لاس بینتون ایجاد بشه؟ اره چقد معروفم🤣🤣🤣🤣
نانا_فرفری عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4580 نمیدونم ولی حس میکنم اون باید لاس و بین تون ایجاد کنهمن خوشم نمیاد شروع کننده باشم تو دست و بغل و این چیزااون باید پیشنهادشو بده منم بار اول رد کنمبار دوم تازه یواش یواش ادکی شم هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗
cheshmehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3958 نمیدونم ولی حس میکنم اون باید لاس و بین تون ایجاد کنهمن خوشم نمیاد شروع کننده باشم تو دست و بغل و ای ... اره اینم خوبه
benita297 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2676 اره چقد معروفم🤣🤣🤣🤣 😂😂من اونروزم برات کامنت گذاشتم بشین سرجات دختر خوبهرپسری میاد سمتم متاسفانه لاش. دو عامله مجبورم سر یه هفته نشده کات کنمدلت اینجوری پسر میخواد؟؟؟
cheshmehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3958 نمیدونم ولی حس میکنم اون باید لاس و بین تون ایجاد کنهمن خوشم نمیاد شروع کننده باشم تو دست و بغل و ای ... من عجولم اخهاونم خیلی خجالتیه نمیخام که خیلی روش واشه فقط یکم حرف احساسی یک کلمهههه😐😩😩😩
cheshmehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3958 😂😂من اونروزم برات کامنت گذاشتم بشین سرجات دختر خوبهرپسری میاد سمتم متاسفانه لاش. دو عامله مجبورم س ... ار یادمه توروبابا منم هرپسری میومد سمتم لاشی و عن بود سر همون این اینجوریه دیوونه شدم😑🤣
نانا_فرفری عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4580 من عجولم اخهاونم خیلی خجالتیه نمیخام که خیلی روش واشه فقط یکم حرف احساسی یک کلمهههه😐😩😩😩 تو رابطه عجول نباشبذار به مرور پیش برهتو خودتو لوس کن عشوه هاتو داشته باشاون کاری نکرد بدون کلا اینطوریه بذار یکم یخش اب شهوای به خاطر همینه که پسر خجالتی و نیستم هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗
benita297 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2676 ار یادمه توروبابا منم هرپسری میومد سمتم لاشی و عن بود سر همون این اینجوریه دیوونه شدم😑🤣 پس قدرشو بدون دیگهاگه لاشی میخواستی که با همونا میموندی
cheshmehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3958 تو رابطه عجول نباشبذار به مرور پیش برهتو خودتو لوس کن عشوه هاتو داشته باشاون کاری نکرد بدون کلا اینط ... بابا با چشاش میخوره ادمو ولی رسمیه یکممن چجوری لوس باشم و عشوه بیام خب خجالت میکشم ازش🤣🤣🤣🤣🤣
cheshmehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3958 پس قدرشو بدون دیگهاگه لاشی میخواستی که با همونا میموندی افرین رابطه قبلیم یسال با پسره بودم لاشی و عن بود کلی اذیتم کرد اصلا روز اول دیدمش بغل و بوس میخاست دست بزنه
نانا_فرفری عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4580 بابا با چشاش میخوره ادمو ولی رسمیه یکممن چجوری لوس باشم و عشوه بیام خب خجالت میکشم ازش🤣🤣🤣🤣🤣 خب تو هم با چشات بخورش😂جدی میگم ارتباط چشمی زیاد داشته باشبعد نگاتو بدزد🤣🤣همین که خجالتم داری قشنگهه هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗
benita297 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2676 افرین رابطه قبلیم یسال با پسره بودم لاشی و عن بود کلی اذیتم کرد اصلا روز اول دیدمش بغل و بوس میخاست ... همشون همینطوری شدننرمال دیگه اصننن پیدا نمیشهیدونه فقط رل توئه😂
cheshmehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3958 خب تو هم با چشات بخورش😂جدی میگم ارتباط چشمی زیاد داشته باشبعد نگاتو بدزد🤣🤣همین که خجالتم داری قشن ... منم همش نگا میکنم بهش وقتاییم ک هواسم نیس نگام میکنه 🥺😘😘😘دوس دارم بوسش کنم😐😑😑😑🤣🤣 میبینی چقد خر ذوفم خدایی خیلی هیجانیمبعد اصلا میشینیم روبروی هم نگاش میکنم مشخصه از نگاهاش چجوریه ولی بازم خجالتیه ظاهری ولی اصلا بهش نمیخوره خجالتی باشع