2777
2789
عنوان

اخلاقای شوهرم

88 بازدید | 5 پست

مهربونه ه . دفاع می‌کنه ازم . احترام خانواده مو داره . بغکرمه . اگه فامیلاش به من بی اعتنایی کنن ازشون فاصله میگیره . 

ولی مامانش همیشه غیبت جاری م و بهش می‌کنه اینم یک جوری میخواد مراعات کنه جلوی اونا فقط حواسش به اوناعه به من محبت نمیکنه مثل قبل . مامانش هم زیر چشمی نگاه می‌کنه می‌خنده بهم که شوهرت داره به من احترام می‌زاره بااینکه من همیشه گفتم هرچی باشه مادره. 

مثلا داداشم جلوی ما میگیم بریم بیرون قشنگ میگه بدون خانومم نمی‌رم . ولی شوهرم من اصلا اینجوری حرف نمیزنه . چکار کنم بهش بفهمونم . مادرش به پسراش همیشه یک جوری میگه زن پیدا میشه مادر پدر پیدا نمیشه دختر نداره .

اینام اصلا جلوی مادرشون بهم محبت نمیکنه برعکس اوایل که شوهرم جلوی اینا اب چای می‌آورد بالشت می‌آورد ولی الان نه 

بیخیال شوهرت فهمیده خانواده اش حسودن ،داره از بحث اضافی جلوگیری میکنه ،مثلا الان شوهرت عاشقته میخوای چیکار کردی تو چشمشون ؟ خودت میدونی کافیه دیگه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یه جوری بهش اقتدار بده. 

بازبون خوش،  با راهش،  باارامش،  تو وقت مناسبش. باهاش صحبت کن. 

مثلا بگو وااااای علی جون،  نمیدونی وقتی برام میوه پوست میگیری، هوامو داری چقدر احساس خوشبختی دارم. 

همین که جلوی جمع هوامو داری احساس میکنم خوشبخترین زن روی زمین هستم. 

وقتایی که همه جوره بهم اهمیت میدی،  میفهمم چقدر برات مهم هستم و برات اولویت دارم. 

اگه یه حرکتی تو یه جمعی زد،  حتما حتما بعدش ازش تشکر کن و بهش بگو که چقدر بااین کارش حالت خوب شد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شوهرت فهمیده خانواده اش حسودن ،داره از بحث اضافی جلوگیری میکنه ،مثلا الان شوهرت عاشقته میخوای ...

مثلا مامانش میبیننه نمیاد پیش من بخوابه موقع اونا از خداشه ولی الکی مادر برو پیش زنت بخواب برو من ناراحت نمیشم . اصلا شوهرم چیزی نمیگه . داشتم قشنگ میگه من بدون زنم نمی‌خورم