2777
2789
عنوان

اختلاف سنی مناسب برای ازدواج

90 بازدید | 15 پست

فرض کنید یه آقای ۳۵ ساله مجرد که تا الآن سابقه ازدواج نداشته می‌خواد به روش سنتی ازدواج کنه.

خودش یا خانوادش دنبال دختری هستن که متولد ۱۳۸۰ به بعد باشه؛ 

یعنی تقریباً ۱۰ تا ۱۵ سال از خودش کوچیک‌تر. احتمالا برای داشتن سن فرزند آوری بیشتر یا مثلاً ۴ تا بچه می‌خوان طی ۲۰ سال،

که طبیعتاً یک خانم ۳۵ ساله نمی تونه ۲۰ سال فرزندآوری داشته باشه.

به نظرتون این فاصله سنی واسه ازدواج خوبه؟ یا بهتره طرف بره دنبال کسی که به سن خودش نزدیک‌تر باشه، مثلاً دهه هفتادی‌ها؟

حالا خودِ شما اگه قصد ازدواج داشتین، حاضر می‌شدین با کسی که ۱۵ سال ازتون بزرگ‌تره ازدواج کنین؟ یا مثلاً اگه دختر بالای ۲۰ سال داشته باشین، قبول می‌کنین با مردی که ۱۰ تا ۱۵ سال ازش بزرگ‌تره ازدواج کنه؟

خیلی دوست دارم نظر و تجربه‌تون رو تو این مورد بدونم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این اختلاف سنی خیلی زیاده دختر بیچاره چه گناهی کرده دو روز دیگه شوهرش پا به سن میذاره!

یه دختر ۲۸ـ۲۹ ساله برای ایشون مناسبه

لازم نیست طی بیست سال فرزندآوری داشته باشن! توی ده سال میشه سه تا بچه آورد و کافیه دیگه!

اون موقع خانم هنوز چهل سالشم نیست

بنظر من این راه بهتریه

آدم هرچی سنش بیشتر میشه پخته تر میشه به ثبات احساسی و عقلی میرسه، میدونه که چی میخاد، از لحاظ فیزیولوژیک باید متناسب باشن نه اینکه یکی اول جوونیش باشه اون یکی میانسال بشه

چطوری با نامزدتان آشنا شدید؟اختلاف سنی ۱۵ سال نظر شما چیه ؟ازدواج متولد ۱۳۷۰ با خانم متولد ۱۳۸۵

اختلاف سنی ۱۵ سال خیلی زیاده، دخترِ متولد ۸۵، ۱۹ سالشه و تازه اولِ جوونیشه! فکر نمیکنم درک و پختگی لازم رو داشته باشه برای بودن با فردی ۳۴ ساله

من ۲۷ سالمه نامزدم ۳۶ و جفتمون پختگی لازم رو داریم، حرف همو می‌فهمیم، حرفِ مشترک داریم، تفریحات مشترک داریم، همو درک می کنیم.

تو فضای مجازی آشنا شدیم.