2777
2789

دخترک گاهی خیییلی لجبارگزی میکنه.خیلی رو عصابه امسال میره کلاس اول هزار بار بهش گفتم دخترم نباید جلو مهمون یا هرکسی و هرکجا پیله بشی برا هرکاری ولی باز کار خودشا میکنه مثلا دیشب مهمون داشتم مامان پول بده برم مغازه بستنی بگیرم و خوراکی برا مهمونا میگم مامان ما مهمون داریم همه چیز خودمون آماده کردیم نیازی نیست تو بری بستنی و خوراکی بگیره جلو مهمون هزار بار بیشتر گفت کارت منو برداشته و میگه من رفتم رفته خریده اومده چیزی نگفتم اما بعد که مهمونا رفتن بهش گفت نباید خاسته هاتو جلو دیگران بهش برسی و باهاش صحبت کردم قول داده که دیگه این کارا نکنه الان با پسرم رفتن خونه عموش بازی کنن با بچه هاش جلو اونا پیله شده به باباش که کارت بده من برم مغازه نداده انقد گفته که اونم خجالت کشیده داده بهش بعد دخترعمو شو فرستاده برو به بابام بگو برا عموها و عمه هام  بگیرم اونم روش نشده و دادهذبهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رو اعصاب که جلوی جمع اینطور میگه

منم باشم مجبور میشم بدم

یبار تنبیهش کن،بگو تا یه هفته حق نداری خوراکی بخری 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهر الان اومده داره دعوا میکنه میگه چرا انقد این دختر لجباز و زبون نفهم واقعا خودمم خسته شدم چندشب پیش رفتیم شهربازی با خانواده شوهرم همشون بچه هم رده دخترم دارن بعد تو خونه گفتم صبر میکنه همه تصمیم بگیرن چی بازی کنن کلا هم اجازه دوتا بازی داری رفتیم اونجا مامان من و هانا و دلسا وایسا و فلا ن وفلان میخایم سوار ماشین بشیم گفتم خب بگن به مامانشون اوناچیمیگن جلو اونا مامانم کارتش پرپول خودم میبرمت ن اگه مامانا نون نزارن با دعوا و گریه کارت منو گرفته 

دقیقا مشاور کودک هم همینو میگه کدقاطعیت باید داشته باشید اینکه نگران حرف خاله عمو باشید و اون لحظه ب ...

آره

چون بچه تقویت میشه

میفهمه وقتی جلوی دیگران درخواست کنه به خواسته ش میرسه

پس از این به بعد بیشتر اینکارو انجام میده

با عرض معذرت و احترام. اون میدونه ک پیله بشه ب خواستش میرسه. خب پیله میشه و میگیره.🙂

آره من خییییلی دارم اذیت میم بابت اینکار باباش لوسش کرد انداخت سمت من الان هرچقد گفتم نکن بچس باشه من نمیخام بچم انقد پر رو بار بیاد و غیر منطقی گوش نکرد من دخترم بگه بابا فلان کن میکنم😢

باید قاطع باشید، هرچی هم اصرار کرد بگید نه، تا از سرش بیفته که با اصرار به چیزی نمیرسه

همون روزی که مهمان داشتید نباید اجازه می دادید به کارت شما دسترسی داشته باشه یا وقتی بی اجازه برداشت نباید میذاشتید بره، خودتونم هم وقتی کوتاه میایید همونجوری یاد میگیره که با اصرار و پافشاری به خواستم میرسم

شوهر الان اومده داره دعوا میکنه میگه چرا انقد این دختر لجباز و زبون نفهم واقعا خودمم خسته شدم چندشب ...

اون میدونه کی خواسته هاشو مطرح کنه از خجالت و رودروایسی شما پیش بقیه سواستفاده میکنه ، برا چی کوتاه میاید؟ وقتی کارت خواست بااقتدار بگو نههههه! هرچقدم بگه گریه کنه اهمیت نده

🤍🌱

ببخشیدا اینطور میگم تقصیر خودته اولا بچه ۷ساله تنها مغازه نمیره چون خطر داره. دومه اقتـــــــــــــــــدار ندارید. سوما همچیز با کلمات نیست گاهی نگاه تند یا کلمات با لحن تند یا تشر زدن محروم کردن. 

من مغازه دیوار به دیوار اپارتمانمونه  بچها حق ندارن تنها برن باید حداقل دونفر باشن بعدشوقتی میگم نه حتیکارت رو هم برداره کفشبپوشه از راه پله برمیگرده. 

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا