2777
2789

سلام بچه ها

اولین بار میخوایم بریم اصفهان به نظرتون کجای اصفهان برم که به جاهای تفریحی نزدیک باشه، یه هتل یا مهمانپذیر معرفی کنید هم تمیز باشه هم قیمتش خیلی بالا نباشه. ممنون

به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیتی سنتر برین 

چهل ستون

میدان  امام که کلی وقت میخواد تا بگردی اونجا رو کنارشم بازاره

باغ پرندگان خیلی قشنگه

اکواریوم هم کنارشه حتما برین.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

ااااخ قلبم🥲🥲🥲درست دوهفته پیش اصفهان بودیم آاااخ که چقدر قشنگ بوووود دلم میخاد ب اصفهان برگردممممم ...

شما کجاش رفتید؟ کجا اقامت کردید؟

سیتی سنتر برین چهل ستونمیدان امام که کلی وقت میخواد تا بگردی اونجا رو کنارشم بازارهباغ پرندگان خیلی ...

بیشتر دنبال هتل یا مهمانپذیر خوب هستم که قیمتش بالا نباشه و به جاهای تفریحی نزدیک باشه، تجربه داری بگو؟

بیشتر دنبال هتل یا مهمانپذیر خوب هستم که قیمتش بالا نباشه و به جاهای تفریحی نزدیک باشه، تجربه داری ب ...

نه چون ما جا داشتیم هتل نرفتیم.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

شما کجاش رفتید؟ کجا اقامت کردید؟

سه تا خانواده بودیم .یه واحد خونه اجاره کردیم که خیلی بزرگ و ترتمیز بود ولی ده پونزده دقیقه با ماشین با سی و سه پل فاصله داشت 

سی و سه پل و پل خواجو و میدون نقش جهان رو رفتیم فقط چون قبلا یکی دوبار رفته بودیم اصفهان بیشتر کاشان رو گشتیم 

کاشان رفتین شما؟؟؟

تهران

اهان .کمکت نکردم ولی امیدوارم بهتون خوش بگذره😍

راستی اصفهان دوهفته پیش که هواش عااااالی بود اصلا گرم نبود .برامون عجیب بود چطور این فصل سال هوا انقدر میتونه خوب باشه