2777
2789

بعد فوت پدرم و فشار روحی شدیییدی ک بهم اومد و همسرمم اصلا برای بهتر شدن حالم کاری نکرد

در حدی ک روز دهم فوتش گف چقد گریه میکنی حالا مگه چی شده بدتر بچمو میترسونی!!(دخترم کلاس سومه)

الان پنج ماهه هیچ رابطه ای نداریم و اصلاا با هم اوکی نیستیم

امروز عصبی بود ولی با دخترم خوب حرف میزد گفتم فقط با من تو زاویه ای با بقیه اوکی ای؟(منظورم خواهرش بوذ ک زنگ زده بود خوب و گرم و صمیمی حرف میزد

با عصبانیت گفت با همه همینم ولی معلومه که دخترم فرق مبکنه صد در صد اون با همتون فرق میکنه

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته. بعضیها راحت با مصیبت کنار میان. بعضیها دیگه نمیتونند زندگی کنند. شما دسته دومی. شوهرت اول.

حالاخوبه که با بچه خوب رفتار میکنه. وگرنه داشتی بچه را هم ساپورت عاطفی کنی.

ی روز قبل فوت پدرم تو بیمازستان اجازه دادن بابامو ببینم

وقتی دیدمش گریم گرفت

نتونستم بمونم اومدم بیزون

از پله ها داشنم میومدم پایین با حال زار و خراب😭

شوهرم دخترم ب اون بزرگی رو بغلش گرفته بود قلقلکش میداد میخندودنش و جلو جلو میرفت

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

خیلی سخته. بعضیها راحت با مصیبت کنار میان. بعضیها دیگه نمیتونند زندگی کنند. شما دسته دومی. شوهرت اول ...

نه شوهرم خیلییی هم حساس

مادرش انگشتش ببره تا ی هفته خونه ما عزاس

ولی پدر من براش مهم نبود

ان شاالله خدا براش جبران کنه و شما هم تلافی کن

حالت را درک میکنم و از صمیم قلب برات آرامش میخوام .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ان شاالله خدا براش جبران کنه و شما هم تلافی کنحالت را درک میکنم و از صمیم قلب برات آرامش میخوام .

ممنونم

ولی دیگع ب خدا هم اعتقاد ندارم

خیلی زجر کشیدم و هیچ کاری نکرد

ممنونمولی دیگع ب خدا هم اعتقاد ندارمخیلی زجر کشیدم و هیچ کاری نکرد

صبور باش . خدا به روش خودش جبران میکنه ما صبرمون کمه

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

صبور باش . خدا به روش خودش جبران میکنه ما صبرمون کمه

دیگه نااا ندارم

دیگه نااا ندارم

عزیزم خودتو مشغول کن هنری سرگرمی ورزش

عزیزم خودتو مشغول کن هنری سرگرمی ورزش

اره

همین کار باید بکنم

ورزش برم

یا کلاس موسیقی