2777
2789
عنوان

چجوری ازمون شهر قبول شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 47 پست
رفتم ماشین بابام اوکی روال افسر ک میا هووول برم میداره

بعضی از آموزشگاهها هستن اگه درخواست بدی ماشین آزمون در اختیارت میذارن تا تمرین کنی برای قلق کلاچ و .... سوال کن استفاده کن، افسر عمدا جوری رفتار میکنه که ببینه طرف استرس داره یا نه به اعصابش مسلطه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با یه جلسه اموزش چقدر باید بدی؟من بار سوم قبول شدم ولی ازمون ایین نامه رو بخاطر شرایط روحی خیلی ...

اگ‌کلاس بزاره برات ۸۱۰ ولی من بار اولم کلاس نزاش برام گف یذره پارکو تمرین کن

اگ‌کلاس بزاره برات ۸۱۰ ولی من بار اولم کلاس نزاش برام گف یذره پارکو تمرین کن

جدی ؟پنج یال پیش هر دفعه که رد میشدیم یک یا دو جلسه اموزش هم مینوشت اونموقع ۱۵۰بود فکر کنم که میگفتیم گرونه ان شاء الله این بار دیگه قبول میشی راحت میشی 

۶۸۰پول میگیرن

قبلا رایگان بود، اشکال نداره با یه ماشین دیگه امتحان کن، ماشین بابات دیگه واست آشناست قلقش، یه قرص برای استرس از داروخانه بگیر قبل آزمون بخور اسمش یادم نیست ولی بگی بهشون میدن بدون نسخه

چیکا کنم چی بخورم

هیچی 

باید با خودت کنار بیایی

من با خودم کنار اومدم که خب چرا انقدر استرس؟

تهش رد میشم دوباره امتحان میدم دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/