2777
2789

با بچه ها طوری رفتار میکرد که مامانتون بده دوستتون نداره ،من خوبم 

هعی بدی خیلی زیاد دیدم ازش

دیگه چن وقت پیش جلوش واستادم گفتم حق نداری منو جلو بچه ها خراب کنی دختر بزرگم ۱۶ سالشه تا حدودی فهمیده بهم گفت مامان برا خودت حدو مرز بزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت جنسیو اوردن اون ج.نده رو تخت من و عکس گرفتن ازش💔دعوای الکی راه انداختن بامن  تنها گذاشتن من وقتی داداشم نه روز بود که فوت شده بودرفتن بااون ج.ن.ده متاهل💔تحقیر کردنم حین رابطه زناشوییو ول کردنم همونجوری چون همونموقع اون.جن.ده تو زندگیش بود نمیتونممممم ببخشمو فداموش کنم 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

هعی حرف دل در دل بماند بهتراست(: 😅

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بزرگترین اشتباهی که در حقم انجام داد دوسال از هم جدا شدیم و خرج دخترمون نداد و بااینکه ازش درخواست پول کردم گفت ندارم و رفت دماغشو عمل کرد 

من خودم صبح تا شب کار میکردم خرج دخترمون میدادم پول داشتم که بخوام عمل کنم ولی خب دخترم برام مهم تر بود 

بعد دوسال دیگه برگشت سر زندگی و دیگه سرکار نرفتم 

اما حس میکنم یه آدم سنگ بی احساس شدم دیگه هرچی خوبی می‌کنه به چشمم نمیاد. 

تو 13سال زندگی مشترک تا حالا بهم یه تو نگفته بود و منم میپرستیدمش ولی در عین ناباوری بهم خیانت کرد.

شوک بزرگی‌بوده برات. خوبی الان؟ چیکار کردی بعدش. 

قابل توجه کسایی ک هییی با اصرار میگن نه شوهرای‌ما‌فلانن میشناسیمشو میدونیم هیچوقت کاری‌نمیکنه 

parasoo1989@

ب فامیلاش علنن گفته هر کی احترام همسرمو نگهداره من پامو خونش نمیزارم و واقعان نمیزارع 

کرونا گرفتم باردار بودم بچم زود ب دنیا اومد تا چند وقت همه ی کارای شخصیمو انجام میداد حتی حمام زایمانم اون برد منو

فعلن از بدیش چیزی یادم نمیاد یادم اومد میگم 😂

کاربری دومه 😐😐🤐