2777
2789

حالمون رو خوب کن

سایه جنگ رو از سر ما بردار

مملکت مارو اباد کن

خشکسالی رو تموم کن

ریشه ادم فاسد رو بکن

همه مستاجرا رو صاحب خونه کن

همه مریضا رو شفا بده

منم ازمونم قبول بشم و برم سر کار مورد علاقم

یا محمد رسول الله 

بلند بگو امین

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

الهی آمین 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین خدا فقر رو از بین ببر بریدیم زیر بار مشکلات😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه ها شب عزیز هست ولادت بزرگترین و پاکترین خلق خداست دعا کنید

خدا به حرمت این بنده عزیزش روی مارو زمین نمیندازه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بچه ها شب عزیز هست ولادت بزرگترین و پاکترین خلق خداست دعا کنیدخدا به حرمت این بنده عزیزش روی مارو زم ...

اگه پربازدید شد برای سرنوشت پسرم حسین دعا کنین تمام کتک هایی که خورد فراموشش بشه😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹