2777
2789

خیانت خیانته 

حالا چت باشه توقع دارید خانوم ببخشه؟

بعد شمایی ک حد براتون مهمه خودتون در حد کوچیک خیانت کنید شوهرتون ممکنه ببخشه؟

برعکس باشه آقا بگه خانومم خیانت کرده سوال میکنید ک در چ حد بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مهمه دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خانوما خیانت کنن مرد ولشون می‌کنه ولی بیشتر زنا با خیانت کنار میان...

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

دیگه هرکس باتوجه به شرایط زندگیش تصمیم میگیره 

یوقتهایی هم هست ادم درحالت عادی عمرا قبول کنه ولی وقتی تو شرایطش قراره میگیره مجبوره بگزره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

وا خب میخوان دلسوزانه راهنمایی کنند 

اگه بچه داری شرایط جدایی نداری تا چت پیش رفته ببخشی کجاش بد؟؟

چرا انقدر متوقعین

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

میکشتنشون، ولشون نمیکنن

دقیقاااااا کاملااااا موافقممممم 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲