2777
2789
عنوان

زن بساز یا زنی ک توقعاش زیاده

175 بازدید | 25 پست

الان که پارنترمه بدم میاد ازش پول بگیرم و توقع کادو گرون داشته باشم ولی شوهرم بشه دلم نمیخاد بساز باشم چون خیلی ها میگن زن بساز مرد رو بدبخت می‌کنه و مانع پیشرفتشه یعنی باید توقعات بالا باشه تا تلاش کنه و اینا 

الان دلم میخاد روش پیاده کنم این توقعاتو نمی‌دونم چجوررر/ چون هی میگه زنی میخام که جمعم کنه از لحاظ مالی

توک الان دلت نمیاد

بعدا زن بساز میشی

ب همین سوی چراغ قسم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که توقعم بالاست

تا الان راضی بودم😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

متعادل و بادرک 

از پرتوقعی متنفرم(در شخصیت خودم)

بیشتر به سمت سازش هستم 

به همین علت هم همسرم بیشتر از خواسته های من همیشه اورده تو زندگی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اولا اینکه نه بساز خوبه نه خیلی متوقع 

ثانیا مرد باید خودش بتونه خودش رو جمع کنه نه اینکه زن بیاد جمعش کنه 

خیلی دوست داره جمعش کنی مدیریت حقوقش رو دست بگیر و برنامه ریزی کن برای پیشرفتتون

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

وای میگه نباید دخالت کنی تو درآمدم

من حس میکنم منظورش از جمع کردن همون قناعت و بسازی باشه.

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مثلا چ توقعاتی داری گلم میشه ب منم بگی

اگه بخواد بهم پول بده نه نمیارم

شاید تعارف و ناز کنم ولی تهش میگیرم😂

انتظارمم تو کادوها بالاست

مثلا همیشه بهش گفتم چیا دوس دارم

از چه چیزایی خوشم میاد که اونا هم چیزای کوچیکی نبودن

بخوایم کافه‌ای رستورانی جایی بریم، جاهای معمولی انتخابم

نیست. یا تو هزینه‌ها کلا دخالت و مشارکتی ندارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من حس میکنم منظورش از جمع کردن همون قناعت و بسازی باشه.

میگه باید بیای خونه بابام اینا زندگی کنیم اول زندگیمونو منم گفتم نه نمیتونم میگه وقتی ندارم باید بیای