2777
2789
شما کارت خیلی اشتباهه بعدن عوارضشو میبینی

کی دیگه من حداقل ۸سال حلقه میزنم البته نه کامل یه ماه میزنم یه ماه نه  یا دوران پریودام نمیزنم  هیچ اتفاقی هم نه من نه تمام کسایی که میدونم میزنن نیفتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلن کبودنمیشه حلقه هم مخصوصه همون لاغریاولی نمیدونم چراکبودنمیشه

خیلی خوبه که خداروشکر 😍

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

کی دیگه من حداقل ۸سال حلقه میزنم البته نه کامل یه ماه میزنم یه ماه نه یا دوران پریودام نمیزنم هیچ ...

خود دانی😐

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

میگم نکنه کبودنمیشه تاثیری نداشته باشه؟

نه گلم فکر نکنم ولی خب قبل شروع حتمن دور کمرتو اندازه بگیر 

چرا وقتی اطلاعی ندارید اشتباه راهنمایی میکنی بقیروآسیب میبینن بیچاره ها😐

من با مربیم مشورت کردم، آمادگی جسمانی اش ام دارم، درضمن به عنوان تجربه شخصی خودم نوشتم نه راهنمایی برای بقیه...🙏🏿

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

من با مربیم مشورت کردم، آمادگی جسمانی اش ام دارم، درضمن به عنوان تجربه شخصی خودم نوشتم نه راهنمایی ب ...

پس شک کن به مربیت عزیزم 

اسی داشت تصمیم میگرف چیکار کنه شاید با کامنت شما میرف نیم ساعت حلقه میزد😐

پس شک کن به مربیت عزیزم اسی داشت تصمیم میگرف چیکار کنه شاید با کامنت شما میرف نیم ساعت حلقه میزد😐

من لزومی نمی‌بینم با حرف شما به مربی چند سالم شک کنم، هیچکسم با بار اول توانایی ۳۰ دقیقه حلقه زدن رو نداره، اگه حتی خودشم بیاد...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

من لزومی نمی‌بینم با حرف شما به مربی چند سالم شک کنم، هیچکسم با بار اول توانایی ۳۰ دقیقه حلقه زدن رو ...

چرا من بار اولم میتونستم همین الانم تا وقتی نیوفته ی ساعتم میشه زد ولی خب خیلی اشتباهه بازم خودت میدونی