2777
2789
عنوان

از روزی که جدا شدم

80 بازدید | 9 پست

چرا اینجوری میشم من افسرده شدم دارم داغونتر میشم 

عصبی پرخاشگر شدم حس میکنم دارم لاغرتر میشم اصلا بیرونم نمیشم 😭😭 من و خوب بودم هر چ ک میگذره حالم بدتر میشه من ک روزی ک جدا شدم عالی بودم الان ۱ماهی میگذره ک حالم بدتر میشه 

توروخدا بگین از چیه این چیکار کنم بی حوصلم

اونایی ک جدا شده بودن همینجوری بودن

عزیزم خوب طبیعیه تو چن وقت بایه ادم زندگی کردی قشنگم .

به مرور بهتر میشی.

چرا جداشدی فدات بشم بمیرم برات درکت میکنم😔❤️‍🩹

درد دل با اب گفتم تا نگوید باکسی عاقبت ورد زبان ماهی دریاشدم😔💔🥀🥀🥀

من جدا شدم

ی ماه دوماه اول میزون نبودم

اما الان نزدیک ۲سال داره میشه ی ورژی از خودم ساختم اصلا یا قمر

ب خودت زمان بده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب طبیعیه تو چن وقت بایه ادم زندگی کردی قشنگم .به مرور بهتر میشی.چرا جداشدی فدات بشم بمیرم بر ...

بخدااا سختههه چرا خدا جان تو این سن سال برام اینقدر مشکل داده به من دوسش داشتم اون لعنتی خیانت نمی‌کرد اصلا اینکارو نمیکردم😭😭😭

خیانت مرموز و کلا دختر باز بود  😭

ازدواج نکردی تا کی اینجوری بودی

من اصلا ازدواج نکرده بودم

تو رابطه بودم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بخدااا سختههه چرا خدا جان تو این سن سال برام اینقدر مشکل داده به من دوسش داشتم اون لعنتی خیانت نمی‌ک ...

الهی فداتشم میدونم سخته خیانت منم دیدم ولی بخاطر دخترم موندم

به بدیاش فکر کن تا ازش متنفربشی😥😥💔

درد دل با اب گفتم تا نگوید باکسی عاقبت ورد زبان ماهی دریاشدم😔💔🥀🥀🥀