2777
2789
عنوان

نگاه زن داییم از یادم نمی ره

193 بازدید | 9 پست

امروز صبح کار داشتم ولی خالم زنگ زد ببرمش کارت دعوت جشن پسرداییم پخش کنم هم ببرمش خرید باقی مانده رو 

بچه ها رسیدم در خونه زن داییم اینا اومد دم در با منت کارت دعوت داده می گه حیرونم کردی درحالی که من امروز تو گرمای تابستون چهار ساعت شدم اژانس خرید اینا 

الانم بیحالم و مریض شدم 

این زن دایی من منت چی رو داره؟ همه خانواده نوکرش بودن و هستن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالت رفته کارت پسر داداششو پخش کنه؟ اینقدر کسی نبوده؟ خود زن داییت چرا نرفته؟ بعد اصلا تو چیکاره بود ...

خودش یه ادم لنتی و بی فکریه که جشن تموم بشه این کارتا به دست طرف نمی رسن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
چرا رفتی آخه کارت عروسی رو خود عروس دوماد یا خانوادش پخش میکنن تو چرا خودتو سبک کردی

عروسی نیست 

ختنه سورانه

خوب خالت اصلا چرا باید این پیشنهاد رو بده

چون عقل نداره 

خودش یه ادم لنتی و بی فکریه که جشن تموم بشه این کارتا به دست طرف نمی رسن

چون شماها از اول واسش همه کارا رو کردین خب یاد گرفته نگران نباشید اگه شما نرفتید و انجام ندادید اونوقت مجبوره یه تکونی به خودش بده

کاش میشد بشی🖤💔